SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN ZİYARETLER
07 Mayıs 2021, Cuma

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN ve Yönetim Kurulu ziyaretlerine devam ediyor.

İlimiz Merkez Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde kurulan ve özverili bir şekilde faaliyetine devam eden Covid-19 Operasyon Merkezi, Filyasyon Birimi, Danışma Masası ekipleri ziyaret edildi. 4 grup için ayrı ayrı olacak şekilde 4 gün ziyaret edildi. Çalışanlarımıza ikramlarda bulunuldu. Ziyarette Başkan Akdoğan; “Gururla ifade etmek istiyorum ki; Ülkemizin sağlık çalışanları hal durum ne olursa olsun özveriyle çalışmaya devam etmektedir. Yorucu, ağır tempoda olsalar da, ailelerinden sevdiklerin fedakarlık yapmak zorunda kalsalar da işlerinden, bu vatani görevden asla yüksünmüyor ve milleti için mesai yapmaya devam ediyor.

Bizler Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak devamlı surette arkadaşlarımızın yanında olmak, özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi ifade etmek, sağlık çalışanlarımızı motive etmek, onlarla dertleşmek adına mesaimizin tamamına yakınını sahada geçirmekteyiz. Arkadaşlarımız ile bir araya gelmek bizler için hep onur vesilesi olmuştur.

Sahada görev yapan çalışanlarımıza ulusal veya yerel bazda katkı sağlamak bir nebze destek olabilmek adına var gücümüzle çalışıyor. Sahadan aldığımız talepleri yüksek sesle dile getiriyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti. Akabinde ziyaret sonlandırıldı.

PAYLAŞ :