SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN ZİYARETLER
11 Mayıs 2021, Salı

SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN ZİYARETLER

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN ziyaretlerine devam ediyor.

Şube Başkanımız Recep Akdoğan, İş Yeri Temsilcilerimiz, Kadın Kolları Komisyonumuz ile birlikte, ünvan ayırt etmeksizin Yüksek İhtisas Hastanemiz Acil Servis bünyesinde çalışan tüm personelimizi ziyaret etti. Çalışan Personel ile İftar yemeğinde birlikte oruçlar açıldı. Sağlık çalışanlarımıza ikramlarda bulunuldu. Ziyarette Başkan Akdoğan; “Bir yılı aşkın bir süredir seferlik ruhu ile izin ve istirahat etmeksizin, ailelerinden fedakarlıklar yaparak görevlerinin başında tam bir özveri yüksek bir meslek onuru ile çalışan sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Son günlerini ağırladığımız şu mübarek ramazan ayı hürmetine aziz Milletimizin bu pandemiden bir an evvel kurtulmasını niyaz ederiz. Milletimiz bilsin ki; Ülkemizin dört yanında Türkiye’mizin sağlık neferleri görevlerinin başındadır ve Milletimizin hizmetindedir.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Konuşmasının devamında ise “Bizler; Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak devamlı surette arkadaşlarımızın yanında olmak, özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi ifade etmek, sağlık çalışanlarımızı motive etmek, onlarla dertleşmek adına mesaimizin tamamına yakınını sahada geçirmekteyiz. Arkadaşlarımız ile bir araya gelmek bizler için her daim onur vesilesi olmuştur.

Yüksek meslek onuru ile mücadele eden sağlık çalışanlarımızın haklı taleplerinin bir an evvel karşılık bulması, çalışan barışının temini, meslek adaletinin sağlanmasını talep ediyoruz. Bu özverili camianın hak ettikleri tüm haklarının teslim edilmesini istiyoruz. Sahadan aldığımız talepleri yüksek sesle dile getirmeye devam ediyoruz.” şeklinde konuşmasını bitirdi. Karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile iftar ziyareti sonlandırıldı.

PAYLAŞ :