YETKİ YİNE YENİDEN EMİN ELLERDE
23 Mayıs 2021, Pazar

2021 – 2022 yetki döneminde ilimizde genel yetki yine yeniden Sağlık-Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) ‘na verilmiştir. Üye sayıları baz alınarak yapılan belirleme sonucu sendikamız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızdan yüksek teveccüh alarak yeni dönemde de sorumluluğa ve mücadeleye genel yetkili sendika olarak devam edecektir. Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yetkili olarak belirlenmiş bulunmaktadır. Yetki belirlenmesinin ardından açıklamalarda bulunun Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN yapmış olduğu açıklamada;

“Öncelikle bu yetki döneminde de İlimizde yine yeniden Genel Yetkili Sendika olmamız açısından Rabbimize şükür, bize bu görevi layık gören sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Biliyoruz ki Genel Yetkili Sendika olarak seçilmemizi sağlayan sağlık çalışanlarımız yapmış olduğumuz çalışmalara cevap vermekle kalmayıp yapılacak olan çalışmalarımıza ve dahası bize duydukları güveni tekrar ikrar etmişlerdir. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak biz de bize duyulan bu güveni boşa çıkarmayacağımızı önceki dönemlerde de olduğu gibi taahhüt eder, elimizden gelen tüm çabayı mesai mevhumu olmaksızın göstereceğimize söz veriyoruz.

Geçmiş yetki döneminden bu yana tüm yönetim olarak sahada sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız ile birlikte olduk. Arkadaşlarımızı asla yalnız bırakmadık ve bundan da onur ve şeref duyduk. O günden bu yana covid-19 koronavirüs pandemisi ve bu pandeminin getirdiği mesleki ve ailevi yüklere rağmen sahada gayret gösteren Yönetim Kurulu’ma, İş Yeri Temsilcilerime, Engelli Komisyonumuza ve Kadın Kolları Komisyonumuza yürekten tüm samimiyetimle teşekkür ederim. Biz Sağlık-Sen Yönetim Kurulu olarak uyumlu bir çalışma anlayışı içerisinde bir disiplinle üzerimize düşenden fazlasını yapmaya gayret gösterdik. Şüphesiz ki yeni dönemde de aynı uyum aynı ahenk ile yapmış olduğumuz çalışmalardan daha fazlasını yapmaya gayret göstererek yine çözümün bir parçası olacağız. İlimizde bulunan siyasi, bürokrasi ve kamu yöneticilerimizle istişare içerisinde imkanlar dahilinde en iyiye en güzele ulaşmayı kendimize şiar edineceğiz.

Biz Sağlık-Sen olarak kocaman büyük bir aileyiz. Başkanından yönetimine, İş Yeri Temsilcilerimizden Komisyonlarımıza ve dahi tüm üyelerimizle birlikte koskocaman güzel ve güçlü bir aileyiz. Bu aileyi temsil görevi bir şükür sebebi iken aynı zamanda sorumluluk gerektiren bir durum olduğunu bilmekte ve bu anlayış içerisinde görevimizi ifa etmeye özen göstermekteyiz. Saygıyı, sevgiyi karakterimizden çıkarmayarak ama mücadeleden asla vaz geçmeyerek bu temsiliyeti layıkıyla yeni dönemde de yerine getireceğimizden sağlık ve sosyal hizmet çalışanımızın emin olmasını dileriz.

Son olarak bir kez daha Yönetim Kurulumuza, İş Yeri Temsilcilerimize, Engelli Komisyonumuza, Kadın Kolları Komisyonumuza ve dahası bize yürekten bağlı tüm üyelerimize can-ı gönülden teşekkür ederiz. Biz Birlikteyiz, Birlikte daha güçlüyüz. Saygı ve muhabbetlerimle

 

Recep AKDOĞAN

Yönetim Kurulu Adına

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :