BAŞKAN AKDOĞAN’DAN AŞILAMA BİRİMLERİNE ZİYARET
28 Haziran 2021, Pazartesi

BAŞKAN AKDOĞAN’DAN AŞILAMA BİRİMLERİNE ZİYARET

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, İş Yeri Temsilcilerimiz ve Engelli Komisyon Başkanımız ile birlikte İlimiz Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimliğimize bağlı Semt Polikliniğinde kurulan “Aşılama Birimleri ve tüm personeli” ziyaret etti.

Kurulan aşılama birimlerini ziyaret eden Başkan Akdoğan, “Ülkemiz; yapılan çalışmalar ve sağlık çalışanlarımızın olağan üstü gayret ve fedakarlıklarıyla pandemi sürecinde başarılı bir süreç çıkarmışlardır. Allah’ın izni ile bu covid-19 pandemisinin de sonu gelecek yeniden olağan çalışma ve sosyal hayatımıza döneceğiz.

Sağlık-Sen olarak bu süreçte talebimiz odur ki; Hastanelerimizde, Aşılama Birimlerimizde, Toplum Sağlığı Merkezlerimizde, Saha(Mobil) Ekiplerimizde, Aile Sağlığı Merkezlerimizde ve dahası covid-19 pandemi süreci ile ilgili emek veren tüm birimlerimize çalışanlarımıza pandemi ödemesinin tam, eksiksiz ve hakkaniyet çerçevesinde yapılmasıdır.

Bu pandemi süreci gösterdi ki sağlık çalışanlarımız tüm dünya üzerinde örnek çalışma ahlakına azmine sahip kamu çalışanlarıdır. Bizler sağlık çalışanlarımızın hak ettiklerini, hak ettikleri ölçüde alamadıklarını düşünmekteyiz. Yaşadığımız sürece istinaden mali ve özlük hakları çerçevesinde geçici değil kalıcı çözümler sağlanmasını talep etmekteyiz.” şeklinde açıklamalarının ardından Covid-19 Aşılama Birimlerinin yanı sıra diğer tüm birimleri de gezerek personelimize ikramlarda bulundu. Çalışanlarımızın memnuniyetleri ile ziyaretimiz sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :