SAHADAYIZ, BİRLİKTEYİZ
08 Temmuz 2021, Perşembe

SAHADAYIZ, BİRLİKTEYİZ

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN İş Yeri Temsilcilerimizden Mehmet Erduran ile birlikte Karakeçili ve Çelebi ilçelerimizi ziyaret etti.

Çelebi İlçe Toplum Sağlığı Merkezi, Çelebi 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuz ve Çelebi Aile Sağlığı Merkezimizde ziyaretlerde bulunan Başkan Akdoğan Çelebi Toplum Sağlığı Başkanı Dr.Timuçin Pekdoğan ile istişarelerde bulundu. Çelebi ilçemizde görev yapan personelimizi ziyaret eden başkan Akdoğan çalışanlarımızın taleplerini değerlendirdi. Karşılıklı memnuniyet ifadelerinin ardından Başkan Akdoğan Karakeçili İlçemize geçti.

Karakeçili İlçemizde; Devlet Hastanemiz, 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonumuz ve Aile Sağlığı Merkezimizi ziyaret etti. Covid-19 pandemi mücadelesi ile yoğun emek veren sağlık çalışanlarımızı görevleri başında ziyaret eden Başkan AKDOĞAN Aile Hekimimiz Dr.Murat Çoşgun ile de istişarelerde bulundu. Sahada görev yapan sağlık çalışanlarımızın taleplerini dinleyen Başkan Akdoğan; “Pandemiden kaynaklanan yaşadığımız zorlu süreci sağlık çalışanımızın emekleri ve gayretleri üzerinden diğer ülkelere nazaran bir nebzede olsun daha başarılı atlatıyoruz. Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi bu pandemide sağlık çalışanlarımız bir ordu anlayışı ile mücadele ettiler. Ülkemizin her noktasında görev yapan sağlık çalışanlarımız hakları zor ödenecek şekilde emek ve özveri gösterdiler. Bu özveri sayesinde tüm dünya ile eşzamanlı yapılan pandemi mücadelesinde Türkiye sağlık sistemimiz ne kadar kuvvetli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ülkemizin sağlık çalışanları bize göre tüm dünya kapsamında bu mücadelede fedakarlığın, azmin timsali olmuşlardır.

Yürekten çalışan sağlık çalışanlarımızın bir ferdi olmaktan, bu mücadelede yan yana, gönülden emek veren arkadaşlarımızla mesai paylaşmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Diliyor ve talep ediyoruz ki; Sağlık çalışanlarımız ekonominin altında ezilmekten bir an evvel kurtarılmalıdır. Hem görev hem de ekonomik anlamda ağırlaşan şartlar sağlık çalışanlarımızı fazlası ile yıpratmıştır. Bu yıpranmanın adalet ölçüsünde giderilmesi elzem haline gelmiştir.” şeklinde duygularını ifade etti. Karşılıklı memnuniyet ifadelerinin ardından ziyaretimiz sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :