HAYIRLI OLSUN
11 Temmuz 2021, Pazar

HAYIRLI OLSUN

Kırıkkale İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat AĞIRTAŞ İl Sağlık Müdürlüğü sözleşmesini yeniledi.
Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Engelli Komisyonumuz ve Kadın Kolları Komisyonumuz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başkan Akdoğan; “Öncelikle Sayın İl Müdürümüzü yenilenen sözleşme sonrası sendikamız şube başkanlığımız ve tüm üyelerimiz adına tebrik ediyoruz. Görev hayatı boyunca başarılarının devamı diliyoruz. İl Müdürümüz pandemi sürecinde tıpkı ekibi olan sağlık çalışanlarımız gibi özveri ile çalışmalarına devam etti. Bu manada kendisine bu mücadelesi kapsamında teşekkürlerimizi ifade ediyoruz.

Sağlık idarecilerimizin yanı sıra pandemi sürecinde ülkemizde görev yapan sağlık çalışanlarımız fedakarca görevlerini ifa etmektedirler. Kendi sosyal ve aile yaşamlarını feda edecek ölçüde gayret göstermektedirler. Bu gayret halkımızı ve görevini sevmekle olabilecek fedakarlıklardır. Bunca emek bunca fedakarlıkla görevlerini ifa ederken sağlık çalışanlarımız gerek moral motivasyon anlamında gerekse özlük ve mali haklar noktasında zor bir süreç yaşamaktadırlar. Sağlık çalışanlarımızın durumu görmezden gelinmemelidir. Bu hak kayıplarının adaletli bir şekilde yeniden tesis edilmesi gerektiğini ifade etmekteyiz. Bilinmelidir ki bu gereklilik ötelenmeyecek bir boyuta ulaşmıştır. Sağlık çalışanlarımızın sorunlarının yapılacak olan ilk toplu sözleşmede çözüme kavuşturulması vazgeçilmez önceliğimizdir.” şeklinde görüşlerini paylaştı.

Ziyarette ayrıca pandemi sürecinde görev yeri farketmeksizin merkezde ve taşrada çalışan sağlık çalışanlarımızın göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmaları, dile getirildi. Konu hakkında sendika ve sağlık idarecilerimizin hem fikir olduğu ayrıca belirtildi.

Başkan Akdoğan İl Sağlık Müdürümüze pandemide gösterilen mücadelenin anısına şilt takdim etti. Karşılıklı memnuniyet ifadelerinin akabinde ziyaret sonlandırıldı.
 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :