EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
13 Temmuz 2021, Salı

EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanemiz Başhekimi Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK; Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcılarımızdan Murat Özdağ, İş Yeri Temsilcilerimizden Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fatih Yılmazer ile birlikte Covid-19 pandemi sürecinde her türlü riske rağmen Hastanemizde görev yapan İmamlarımız Mustafa Karaağaç ve İsa Selci’ye özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek şilt takdim ettiler.

Şilt takdim töreninde Başkan Akdoğan; “İmam arkadaşlarımız pandeminin en yoğun dönemlerinde her türlü riske rağmen görev ahlakı ve millet sevgisinden ödün vermeden halkımıza cenaze hizmetleri noktasında yardımcı olmuşlardır. İmam arkadaşlarımızın bu gayretlerinden dolayı kendilerine Şahsım, Sendikam ve Kırıkkale halkımız adına teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bir kez daha ifade etmek isterim ki pandemi sürecinde şehit verdiğimiz sağlık çalışanlarımıza ayrı ayrı Yüce Allah’tan rahmet, başta yakınları olmak üzere sağlık camiamıza baş sağlığı dileriz. Covid-19 hastalığına yakalanıp sağlığına kavuşan ya da hastalığı halen yaşayan sağlık çalışanlarımıza da acil şifalar dileriz. ” şeklinde görüşlerini paylaştı.

Ayrıca Sayın Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf Albayrak “Hastanemizde Covid-19 pandemi sürecinin yoğun geçtiği dönemlerde sunduğumuz sağlık hizmetlerinin sonucunda üzülerek ifade etmeliyim ki hayatlarını kaybeden vakaların son aşamasında bizlere özverili bir şekilde desteklerini esirgemeyen İmam arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı yürekten teşekkür ediyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti.

Sayın Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf Albayrak ve Başkanımız Akdoğan’ın şilt takdim törenlerinden sonra toplantıya son verildi.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :