SAĞLIK-SEN AİLESİ BULUŞTU
12 Eylül 2021, Pazar

SAĞLIK-SEN AİLESİ BULUŞTU


Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri sonrasında gündemi değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN başkanlığında Yönetim Kurulumuz İş Yeri temsilcilerimiz, Engelli Komisyonumuz ve Kadın Kadın Kolları Komisyonumuzun katılımlarıyla gerçekleşen toplantıya Ak Parti Kırıkkkale İl Başkanımız Sayın Mustafa KAPLAN iştirak ettiler. Sağlık-Sen Şube Başkanımız Akdoğan açılış konuşmasında;

“Saygıdeğer İl Başkanım, Yönetim Kurulum, teşkilatımızın uç beyleri, hanımefendiler beyfendiler. Öncelikle sağlık şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize Cenab-ı Hak’tan acil şifalar diliyorum.

Toplantımıza yoğun mesaileri dolayısıyla ilettiği mesajlarla aramıza katılan Sayın Ak Parti Milletvekilimiz Av.Ramazan CAN, Sayın Belediye Başkanımız Mehmet SAYGILI’ya ve aramızda bulunan davetimize icabet eden Kıymetli Ak Parti İl Başkanımız Mustafa KAPLAN bey’e teşekkürlerimizi ifade etmek isteriz.

Malumunuz Covid-19 pandemisi nedeniyle uzun bir zamandır bir araya gelemedik. Hem özlem gidermek hem de 6.Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerini değerlendirmek üzere bu programı düzenledik.

Sağlık teşkilatımızın tüm unsurları ile birlikte covid-19 pandemi sürecinde yorulduğunun farkındayız. Bu süreçte yoğun ve özverili emek veren tüm çalışanlarımızdan Rabbim razı olsun. İnanıyoruz ki; Devletimizin almış olduğu tedbirler doğrultusunda gerektiğinde izolasyon, Kararlı bir aşı politikası ile toplumsal bağışıklık sağlanacak ve Rabbimizin de izniyle covid-19 pandemi sürecini atlatacağız. Durup dinlenmek gibi bir düşüncesi olmayan fedakar sağlık çalışanlarımız ile yine yeniden rutin çalışma günlerine döneceğiz. 


Bugün burada olan sağlık çalışanlarımıza da hem sağlık sistemimize vermiş oldukları katkılardan hem de teşkilatımıza katkılarından dolayı ayrıca toplantımıza iştirak etmelerinden dolayı teşekkür eder, toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileriz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Başkanımızın konuşmalarından sonra söz alan Sayın Ak Parti İl Başkanımız Mustafa KAPLAN konuşmasında “Bizleri bu toplantınıza davet eden Sayın Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyeleri ve değerli teşkilat üyelerine teşekkür ederek, davetinizden duyduğum memnuniyeti ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum.

 
Ak Parti olarak Sivil Toplum Kuruluşlarının önemini biliyor ve sık sık bunu ifade ediyoruz. Bu manada Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanlığımızın da bizlere vermiş oldukları destekleri dile getirmek bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Pandemi sürecinde yıpranan yorulan fedakarlıklarda bulunan sağlık çalışanlarımızın emeklerinin büyüklüğünün farkındayız. Ak Parti olarak son yapılan 6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri sonucunda bir nebzede olsun sahanın talepleri yerine getirilmeye çalışıldı. Ülkemiz şartları göz önüne alınarak değerlendirildiğinde gerek Memur-Sen Teşkilatının yoğun çabaları gerekse de hükümetimizin ve bilhassa Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teveccühleri ile bu kazanımların olabilecek en iyi kazanımlar olduğunu kabul etmek gerekir.

Ak Parti İl Teşkilatı olarak biz Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte bir istişare halinde çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu durum bugüne kadar böyle olduğu gibi bugünden sonra da istişare içerisinde olmaya devam edecek. Bu duygularla toplantınızın hayırlara vesile olmasını diler, hepinize saygı ve muhabbetlerimi sunarım.” şeklide duygularını ifade etti. Akabinde toplantıya geçildi.

 




PAYLAŞ :