SAĞLIK-SEN’DEN BÜYÜK BULUŞMA
31 Ekim 2021, Pazar

SAĞLIK-SEN’DEN BÜYÜK BULUŞMA

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Genel Sekreter Durali Baki, Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Faruk Doğan ve Yasin Barutcu, Amasya, Çorum, Tokat ve Yozgat Şubelerinin ortak düzenlediği İl Divan Toplantısına katıldı.

İl Divan Toplantısının ev sahipliğini yapan Yozgat Şube Başkanı Atakan Erciyas selamlama konuşması yaparak, toplantıya katılanlara teşekkürlerini iletti. 

Toplantıya, Amasya Şube Başkanı Recep Eliaçık, Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatçi, Tokat Şube Başkanı Suat Mantar, Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Erdal Bolatcı, Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Cesur Öztürk, Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat ve Sivas Şube Başkanı Muhittin Musaoğlu katıldı.

6. Dönem Toplu Sözleşme’de sağlık çalışanlarının hak ettiklerini alması için hem sahada hem masada mücadele verdiklerini kaydeden Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, “Yapılan siyasi ve bürokratik görüşmelerle mücadelemizi güçlendirdik ve önemli kazanımların altına imza attık” dedi.

Sağlık çalışanlarının refahı ve mutluluğu için mücadeleden asla vazgeçmediklerini anlatan Durmuş, “Bizler, sağlık çalışanlarının hak ettiklerini alması için hem sahada hem masada mücadele ettik. Meydanlara inerek, sesimizi her kesime duyurduk. Öte yandan yapılan siyasi ve bürokratik görüşmelerle mücadelemizi güçlendirdik. Tüm bunların neticesinde önemli kazanımlara imza attık. Elde ettiğimiz kazanımlarla, Sağlık-Sen’in kazanımların adresi olduğunu bir kez daha kanıtlamış olduk” diye konuştu.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının her açıdan refaha kavuşması için mücadeleye yılmadan devam edeceklerini belirten Durmuş, döner sermeye adaletsizliği başta olmak üzere tüm sorunların çözüme kavuşacağı güne kadar azimle çalışmayı sürdüreceklerini bildirdi.

Toplantıya davet üzerine iştirak eden Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız toplantıdan sonra yapmış olduğu açıklamasında “Sağlık-Sen olarak biz büyük bir aileyiz. Bugün burada birlikte ne kadar güçlü bir STK olduğumuzu bir kez daha kanıtlamış olduk. Bizleri burada yalnız bırakmayarak yanımıza olan Başta Sağlık-Sen Genel Başkanımız Sayın Semih DURMUŞ’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Bu ortak yapılan İl Divan Toplantısına bizleri davet etme nezaketinde bulunan Yozgat, Çorum, Amasya Tokat Şube Başkanlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder, Çalışmalarında başarılar dileriz.” Şeklinde görüşlerini paylaştı.

 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :