YEŞİL SAHA HAZIR, TURNUVAMIZ START ALIYOR.
07 Kasım 2021, Pazar

Turnuvamız adını; 15 Temmuz 2016 yılında Aziz Türk Milletimizin göstermiş olduğu demokrasi mücadelesi, birlik ve beraberlik örneği, mücadele azmi ve mücadelesinde şehit veya gazi olan vatansever milletimizin demokrasi aşkından almaktadır. Ayrıca sağlık neferlerimizin covid-19 pandemi sürecinde özverili mücadeleleri teması ile “Covid-19 Sağlık Şehitlerimiz, 15 Temmuz Tüm Şehit ve Gazilerimizi Anma, Geleneksel Milli Birlik ve Beraberlik” Halı Saha Turnuvamızın hazırlıklarını tamamlıyoruz.

Yeşil sahayı sağlık çalışanlarımız ile buluşturmaya hazırlıyor ve açılış programımızda siz davetlilerimizle birlikte olmaya hazırlanıyoruz.

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz Açılış programımıza tüm değerli hemşerilerimizin yanı sıra, ilimizin protokolü, ve çok değer verdiğimiz basın ve ajans temsilcilerimizi de ağırlamaktan onur duyacağımızı ifade etmek isteriz.

Turnuvamıza Genel Merkezimizden Memur-Sen Konfederasyonu Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanımız Sayın Semih Durmuş ve Sağlık-Sen Yönetim Kurulumuz iştirak edeceklerdir. Ayrıca yakın illerimizden Şube Başkanlarımız da açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayacaklardır.  

Geleneksel olarak her yıl düzenlemiş olduğumuz Milli Birlik ve Beraberlik, Şehit ve Gazilerimizi anma demokrasi mücadelemizi unutturmama amacı taşıyan turnuvamız bu yıl tüm dünyanın uğraştığı ve temsil ettiğimiz sağlık camiamızın mücadelesinin yoğun olduğu pandemi süreci akabinde yapılacaktır. Bu sebepten dolayıdır ki bu turnuvamızın bu seneki teması covid-19 mücadelesinde yitirdiğimiz sağlık şehitlerimiz olarak belirlenmiştir.

Turnuvamızın süreçten yorulan ve bir nefes aralığı ihtiyacı olan sağlık camiamıza nefes olduğu, Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının arttığı, Kazananın çok lakin kaybedenin olmadığı, sakatlıklar yaşamayacağımız bir turnuva olmasını can-ı gönülden diliyoruz.

 

Bekliyoruz... Yer: Akın 2000 Halı Saha (Yenimahalle Cemal Gürsel Cad. 42.Sok. no:4) Tarih/Saat 10.11.2021/16:00 

 




PAYLAŞ :