TAKIMLAR HAZIR. FİKSTÜR HAZIR.
09 Kasım 2021, Salı

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN Başkanlığında Turnuva Komitemiz bir araya geldi. Kurulan takımların kaptanları ile bir araya gelinerek Şube Başkanlığımızda yapılan toplantıda kuralar çekildi ve kura sonucu fikstür belirlendi. “Covid-19 Sağlık Şehitlerimiz, 15 Temmuz Tüm Şehit ve Gazilerimizi Anma, Geleneksel Milli Birlik ve Beraberlik” Halı Saha Turnuvamızın başlama vuruşu öncesinde rekabet kura çekimi ile şimdiden başladı.

Kura çekimi sonrası duygularını aktaran Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN “Turnuvamızın organizasyonunda benimle birlikte uğraş veren Yönetim Kurulum, İş Yeri Temsilcilerim, Engelli Komisyonum, ve bizlere desteklerini esirgemeyen sağlık idarecilerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak dileriz ki; turnuvamız; Covid-19 pandemi sürecinde şehitler veren, yıpranan sağlık camiamıza moral olsun. Dileriz ki; Turnuvamız 15 Temmuz sürecinde yaşanan Milli Birlik ve Beraberlik olgumuzu anımsatsın. Demokrasi mücadelemiz ve bu mücadelede verdiğimiz şehitler ve gazilerimiz hatırlansın unutulmasın. Dileriz ki böyle bir durumu Aziz Milletimiz bir daha asla yaşanmasın.

Turnuvamız centilmence, sportmence, kazasız ve belasız tamamlansın. Kaybedenin olmayacağı bu turnuvamız; hayırlara vesile olsun.” şeklinde duygularını ifade etti.

 




PAYLAŞ :