SAĞLIK-SEN GENEL MERKEZİMİZİN ZİYARETLERİ
14 Kasım 2021, Pazar

SAĞLIK-SEN GENEL MERKEZİMİZİN ZİYARETLERİ

Sağlık-Sen Genel Başkanımız Sayın Semih DURMUŞ, Genel Başkan Yardımcımız Mahmut Faruk DOĞAN ve Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ile birlikte ilimizde ziyaretlerde bulundu.

Genel Başkanımız ziyaretlerinde Sayın Valimiz Bülent TEKBIYIKOĞLU’nu makamında ziyaret etmekle başladı. İlimize ataması yeni yapılan Sayın Valimize görevinin hayırlı olmasını dilediler. Ziyaretimiz esnasında ayrıca sağlık çalışanlarımızın pandemi sürecinde yaşadıkları güçlükler,  çalışma tempoları ve gündemdeki diğer konular ile alakalı görüş alış verişinde bulundular. Genel Başkanımız Semih DURMUŞ ziyaretimiz anısına Sayın Valimiz TEKBIYIKOĞLU’na hediyelerini takdim ettiler. Karşılıklı memnuniyetlerin ifade edilmesinin akabinde ziyaretimiz sonlandırıldı.

Genel Başkanımız ziyaretlerine İlimizin Belediye Başkanı Sayın Mehmet SAYGILI ile devam etti. Kırıkkale Belediye Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyaretimizde Belediye Başkanımız heyetimizi makamında ağırladı. Sağlık çalışanlarımızın ve Kırıkkalemiz’in gündemlerinin konuşulduğu ziyaretimizde koordineli ve birlikte çalışmanın önemi vurgulandı. Karşılıklı hediye takdimi akabinde ziyaretimiz sonlandırıldı.

Ziyaretlerimize Ak Parti İl Başkanlığı ile devam edildi. Ak Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa KAPLAN makamına ziyaret edildi. Kurumlarımızın STK’lar ile İstişare içerisinde çalışmanın önemi vurgulandı. Ayrıca ilimizin gündemi hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Akabinde ziyaretlerimiz sonlandırıldı.

Sağlık-Sen olarak Genel Başkanımız ve heyetimizi ağırlayan, ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız ve Ak Parti İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ :