SAĞLIK-SEN GENEL MERKEZİMİZİN KURUM ZİYARETLERİ
15 Kasım 2021, Pazartesi

SAĞLIK-SEN GENEL MERKEZİMİZİN KURUM ZİYARETLERİ

Sağlık-Sen Genel Başkanımız Sayın Semih DURMUŞ, Genel Başkan Yardımcımız Mahmut Faruk DOĞAN ve Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ile birlikte ilimizde ziyaretlerde bulundu.

Genel Başkanımız ziyaretlerine Sayın İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat AĞIRTAŞ’ı makamında ziyaret etmekle başladı. Genel Başkanımız 6.Dönem Olağan Toplu Sözleşme görüşmelerinde edinilen kazanımlara dikkat çekti. Bu kazanımların sahada çalışanların motivasyonları ve yaşam koşulları ile alakalı olumlu yansımaların olacağını ifade etti. Sağlık çalışanlarımızın pandemi sürecinde yaşadıkları güçlükler,  çalışma tempoları ve gündemdeki diğer konular ile alakalı görüş alış verişinde bulundular. Ayrıca Memur-Sen Konfederasyonu ve Sağlık-Sen olarak kurumlarımızla istişare içerisinde çalışılmasının önemi belirtti. Genel Başkanımız Semih DURMUŞ ziyaretimiz anısına Sayın İl Sağlık Müdürümüze hediyelerini takdim ettiler. Akabinde kurum çalışanlarımızı ziyaret ederek İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretimizi sonlandırdılar.

Genel Başkanımız ziyaretlerine Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanemiz ile devam etti. Yüksek İhtisas Hastanemiz Başhekimi Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK heyetimizi makamında ağırladı. Sağlık çalışanlarımızın sahada yaşadıkları olumsuzlukların yanı sıra sağlıkta şiddet eylemlerine kayıtsız kalınamayacağı konusuna işaret etti. Genel Başkanımızın ziyaretimiz anısına Başhekimimize hediyelerini takdim etmesinin akabinde Hastanemizde görev yapan çalışanlarımızı ziyaret etti. Sağlık çalışanlarımızın teveccühleri sonrasında Yüksek İhtisas Hastanesi ziyaretimiz sonlandırıldı.

Yüksek İhtisas Hastanemiz ziyareti akabinde Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ziyaretlerde bulunan Genel Başkanımız Sayın Semih DURMUŞ’u Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimimiz Dt.Abdullah ÜÇER makamında ağırladı. Genel Başkanımız buradaki ziyaretinde pandemi sürecinde tüm sağlık çalışanlarımızın olduğu gibi diş hekimlerimizin de sahada olağan üstü katkılarına işaret ederek pandemi sürecinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın her türlüyü övgüyü hak ettiklerini ifade etti. Ziyaretimize Başhekimimiz Dt.Abdullah ÜÇER’e hediyelerini takdim ederek Ağız ve Diş Sağlığı çalışanlarımız ile devam etti.

Sağlık-Sen olarak Genel Başkanımız ve heyetimizi ağırlayan, ilgi ve alakalarından dolayı Sağlık İdarecilerimize ve sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.




PAYLAŞ :