AMASYA ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZDA 5. OLAĞAN GENEL KURULU
19 Eylül 2022, Pazartesi

Sağlık-Sen Amasya Şubesi’nin yeni şube başkanı ve yönetimi belli oldu. İki adayın yarıştığı Amasya Şube’nin 5. Olağan Genel Kurulu’nda Ahmet Yeşilgöl, Şube Başkanı seçildi.

5. Olağan Genel Kurul; Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan, Memur-Sen’e bağlı şubelerin yöneticileri ile Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Fatih Kocur, Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatçi, Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Kurulun Divan Başkanlığını, Genel Sekreter Durali Baki yaptı. Katılımcılara hitap eden Genel Başkan Semih Durmuş yaptığı konuşmada görevi devreden Şube Başkanı Recep Eliaçık ve yönetimine verdikleri emekten dolayı teşekkür etti.

Sendikal mücadelenin önemine vurgu yapan Durmuş, “Biz sendikal mücadeleyi ‘yaşasın ve kahrolsun’ anlayışıyla yapmıyoruz. İşini en iyi bilenlerden oluşan akademik bir kadroyla çalışıyoruz. Sürekli sahadayız. Yaşanan sorunları direk yaşayan insanlardan dinliyoruz. Bu sorunlara çözüm aramak için çalıştaylar yapıyoruz. Tespit ettiğimiz sorunlara yönelik çözüm önerilerini belirliyor ve o noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağlık-Sen olarak sağlık çalışanlarının sorunlarının çözülmesi ve taleplerinin karşılık bulması için üzerimize düşen görevi yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Amasya Şube Başkanlığı 5. Olağan Genel kurula davet üzerine katılan Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Akdoğan; “Buraya davet edilmemizden dolayı öncelikle teşekkür ederiz. Bugün Burada Sağlık-Sen ailemize yaraşır bir demokrasi şöleni halinde gerçekleşen Amasya Şube Genel Kurulumuza uzaktan yakından iştirak eden ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. Amasya’mızda emeği geçen geçmiş dönem Şube Başkanımız Recep Eliaçık’a ve ekibinde emeklerinden çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. 5. Olağan Genel Kurulumuz ile oluşan Şube Yönetimi ve Başkan Ahmet Yeşilgöl’e de başarılar temenni ederiz.” şeklinde duygularını ifade etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :