PROMOSYON GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR
25 Eylül 2022, Pazar

PROMOSYON GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN; değişen ekonomik şartlar değerlendirilerek promosyon güncellemesi ve yaklaşan yeni promosyon anlaşması için bir takım görüşmeler sürdürmektedir. Bu görüşmeler çerçevesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili AK Parti MKYK Üyesi, SAĞLIK-SEN Onursal Başkanı Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Üyesi Mahmut Kaçar le Ankara’da Ziraat Bankası Genel Müdürlüğünde görüşmeler gerçekleştirdi.

Görüşmelerden sonra açıklamalarda bulunan Akdoğan;

“Öncelikle Sayın vekilimiz, Onursal Genel Başkanımız, T.C.Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mahmut KAÇAR’a bizlere göstermiş olduğu nezaketten dolayı teşekkür ederim.

Bizler yetkili sendika olarak değişen ekonomik koşullar nedeniyle sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın hak kayıpları istemiyoruz. Önceki dönem promosyon anlaşmasının yeni ekonomik durumlar göz önüne alınarak yeterli düzeyde güncelleme yapılması için görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bu görüşmelere paralel olarak yaklaşan yeni promosyon dönemi öncesinde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız adına daha iyi koşullarla anlaşma yapılması amacıyla hazırlık görüşmelerimiz ve temaslarımız bulunmaktadır. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak ülkemiz genelinde yapılan tüm promosyon anlaşmalarını ve koşullarını yakından takip etmekteyiz. En iyi anlaşma modelinin Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinasyonunda uygulanmasını amaçlamaktayız.” şeklinde açıklamalarda bulundu.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :