İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TSM YE ZİYARET
02 Ekim 2022, Pazar

 

 

 

 

 

 

 

 

Merkez Toplum Sağlığı Merkezimize Ziyaret

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti;

 

Merkez TSM Başkanımız Sayın Dr.Dursun GÖĞER bir araya gelen Akdoğan; Sayın TSM Başkanımız ile personel sayıları, hizmet ve çalışma koşulları hakkında fikir alış verişinde bulundu. Toplum Sağlığı Merkezlerimizin sağlık sistemimizde büyük önem taşıdığını vurgulayan Akdoğan; “Bütün birimleri ile sağlık hizmeti sunan teşkilat çalışanlarımızın emekleri halkımızın sağlığı için yüksek önem taşımaktadır.” şeklinde duygularını ifade etti. Akabinde TSM’mizde yeni göreve başlayan üyemiz sayın Dr.İlker  ASLAN ile bir araya geldi hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Ziyaretimizde Merkez Toplum Sağlığı Merkezimizin çalışanları ile bir araya gelen Başkan Akdoğan, KETEM birimimiz ve Merkezimizin diğer çalışanları ile mali ve özlük haklarımız hakkında sohbet gerçekleştirdi. Promosyon güncellemeleri ve yeni dönem promosyon ile ilgili bilgilendirme yaparak ziyaretimiz sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :