Futbol Turnuvası
26 Eylül 2017, Salı

Kırıkkale Sağlık Sen Şube Başkanlığımız'ın organizasyonunda "15 Temmuz Tüm Şehit ve Gazileri Anma Halı Saha Futbol Turnuvası" Sayın Valimiz İlker HAKTANKAÇMAZ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Sağlık Teşkilatı Kurum Yöneticileri, Basın Temsilcileri ve vatandaşın katılımıyla ve Sayın Valimiz İlker HAKTANKAÇMAZ'ın santra vuruşuyla başlatıldı.

Başlama vuruşu öncesinde açılış konuşması yapan Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Sayın Recep AKDOĞAN sözlerinde;

"15 Temmuz'da meydanlara tıpkı Çanakkale'de İstiklâl Savaşımızda olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen büyük Türkiye, büyük Türk Milleti vardı. Bu darbe girişiminde milletimiz tıpkı bin yıl önce Malazgirt'te olduğu gibi bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını, Türkiye'yi parçalayacaklarını, devleti teslim alabileceklerini sanarak, 15 Temmuz gecesi harekete geçen hainler ertesi gün akşam olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmışlardır. Bu darbe girişimi Milletimize, Meclisimize, Demokrasimize, Cumhuriyetimize, aydınlık yarınlarımıza ve şanlı ordumuza karşı yapılmıştır.

Bu silahlı darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasıyla Türkiye artık yeni bir döneme girmiştir. Bu güzel ülke artık 15 Temmuz öncesinden daha güçlüdür. Şairin dediği gibi

"Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır.

Külümüzden yükselen duman bizden yanadır.

Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır.

Dünya düşman olsa da iman bizden yanadır."

15 Temmuz Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. 15 Temmuz Demokrasi Zaferimiz kutlu olsun. Bu duygu ve düşüncelerle bu önemli etkinliğimize katılarak bizi onurlandıran tüm katılımcılarımıza ve takımlarımıza teşekkür eder başarılar dilerim."

Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN'ın açılış konuşmasında sonra Sayın Valimiz İlker HAKTANKAÇMAZ konuşmasında;

15 Temmuz tüm Şehitleri ve Gazilerini anma adına bugün başlatılan bu turnuvanın gösterilen sivil toplum hassasiyetinin önemine değindi. Bu konuda Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN'a ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Sayın Valimiz ayrıca Sağlık için hareket etmenin önemini vurgulayarak bu türden aktivitelerin güzel ve memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Sayın Valimiz İlker HAKTANKAÇMAZ, Sağlık Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN minik bir sporcu ile birlikte ilk başlama vuruşunu yaparak turnuvanın startını verdiler.

Turnuvanın sembolik başlama vuruşu ardından turnuvanın açılış mücadelesine geçildi. 

26.09.2017 / Pazartesi




PAYLAŞ :