ŞAMPİYON TAKIMLA BİRLİKTEYİZ
24 Aralık 2017, Pazar

15 Temmuz Tüm Şehitler ve Gaziler Halı Saha Futbol Turnuvası galibini ödülü ile buluşturduk.

Turnuva birincisi için vaat edilen Kızılcahamam gezimizi gerçekleştirdik. Turnuva şampiyonu olan Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi takımını Kızılcahamam Patalya otelde ağırladık.

Şampiyon takımı yalnız bırakmayan Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Sayın Semih DURMUŞ, 2 Nolu Şube Başkanı Erdal BOLATÇI, 6 Nolu Şube Başkanı Umut GÜMÜŞAY ziyaretleriyle Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN’ı, Yönetim Kurulumuzu ve Şampiyon takımı onurlandırdılar. Şube Başkanımız AKDOĞAN Genel Merkezimizin ziyaretinden dolayı Şube Başkanlığımız adına teşekkürleri ilettiler.

Şampiyon takımımız kendilerine verilen ödül dolayısı ile Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN ve Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler. Şube Başkanı AKDOĞAN yapmış olduğu açıklamasında; “Toplumsal hassasiyet gerektiren hiçbir konuya sendika olarak camia olarak duyarsız veya sessiz kalmamız beklenemez. Yine böylesine hassasiyet içeren bir konuda tüm camia olarak ortak bir ses yükselttiğimiz bu turnuvada şampiyon olan takımımızı canı gönülden tekrar tebrik etmek istiyorum. Bu faaliyetler birlik ve beraberlik duygularımızı yükseltmektedir. Bizler bu türden faaliyetlerimizi gerek toplumsal duyarlılık gerekse de kardeşlik olgusunu arttırmak amacıyla devam ettireceğiz. Bu faaliyetlerimizde başta Yönetim Kurulu arkadaşlarım olmak üzere komiteye, olimpik arena işletmesine ve bizlere destek olan herkese ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

PAYLAŞ :