BAŞARILAR DİLERİZ
03 Mayıs 2018, Perşembe

BAŞARILAR DİLERİZ.

Sağlık-Sen Ankara 6 ve Ankara 2 Nolu Şube Başkanlığı İl Divan Kurulu Toplantısını 17-18-19 Mart 2017 Tarihinde Kızılcahamam Çam Otelde Gerçekleştirdi.

Divan Kuruluna; Memur-Sen Onursal Genel Başkanı, TBMM İdari Amiri ve Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet GÜNDOĞDU, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Anayasa Komisyon Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Burhan KUZU, Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih DURMUŞ, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris BAYKAN, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman ERTÜRK, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin GÜNEY, Değerli Sağlık-Sen Şube Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Başkanlarımız Dr. Ahmez ÖZLÜ, Ercan SAPMAZ Ankara Ulus Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Doğan AKDOĞAN iştirak ettiler.

İl Divan Kuruluna İlimiz ve Yönetim Kurulumuz adına Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN katıldılar. Divan Kurulunda söz alan Şube Başkanımız; davet edilmekten onur ve mutluluk duyduğunu ayrıca sağlık camiamızda bu birlik ve beraberlik olgusuyla çok daha güçlü olduğumuz vurgusunda bulundu.

PAYLAŞ :