ÇALIŞTAYIMIZ
09 Mayıs 2018, Çarşamba

Şube Başkanımız Sayın Recep AKDOĞAN başkanlığında; Yönetim Kurulumuz, Engelli Komisyonumuz, Kadın kolları komisyonumuz, İş yeri Temsilcilerimiz, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhemşiremiz, Hastane koordinatörlerimiz, Servis Sorumlularımız, Süpervizörlerimiz, acil danışmanlarımız ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi ve Genel Konjektöryel yapı ile alakalı çalıştay düzenlendi. Düzenlenen çalıştayda gündem olarak sağlık çalışanlarının, çalışma koşulları ve genel sorunları hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu. İlimiz ve genel kapsamda Sendikamızın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verilip sunum yapıldı.

Çalıştayın akabinde söz alan Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN yapmış olduğu konuşmasında “Yönetim Kurulu olarak; bütün temsilcilerimiz ve üyelerimiz ile Birlik olmanın, birlikte hareket etmenin, birlikte hareket ederek hak aramanın son derece güçlü son derece etkili olduğu inancını taşımaktayız. Gündeme gelen sorun ve sıkıntılar tüm sağlık personelinin ortak sorunu olup, haklı talepler içermektedir. Bugün burada yaptığımız gibi sahada temsilcilerimiz ve üyelerimizle yaptığımız istişareler biz Yönetim Kurulu’na ışık olmakta ve enerji sağlamaktadır.

Bu sendika; Yönetim Kurulu, İş yeri temsilcileri ve üyelerle bir bütündür. Sendika olarak her türlü ayrımcılığa, adaletsizliğe, uygun olmayan çalışma koşul ve şartlarına karşı olduğumuzu burada bir kez daha ifade etmek istiyorum. Gereken çalışmaların yine tüm üyelerimizin de desteğini alarak yapma gayretini göstereceğimizi bu hususta gerekirse tüm mesaimizi harcayacağımızı taahhüt ediyoruz. Çünkü bizler biliyoruz ki uygun çalışma koşulları ve çalışma saatleri düzenlendiğinde, eşit ve hakkaniyetli döner sermaye dağılımı sağlandığında, Sağlık çalışanına hak ettiği değer gösterildiğinde, biz sağlık çalışanları bugüne kadar yaptığımız özverili ve gayretli çalışmalarımızı aynı kararlılıkla devam ettireceğiz. Çalışma memnuniyeti sağlandığında bu memnuniyet hizmet verdiğimiz halkımıza da olumlu yansıyacak ve sağlıkta memnuniyetimiz artacaktır. Sendika olarak tüm çabalarımız bu amacı taşımaktadır.

Bugün bu çalıştaya gelerek bizlere yapmış olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

PAYLAŞ :