ZİYARET
11 Haziran 2018, Pazartesi

Hatay’a geçici görevli olarak gönderilen Çerikli 112 ekibimiz, Afrin’den yaralı olarak gelen 4 yaşındaki Suriyeli çocuk Sehid Halil’i hastaneye götürürken kaza yaptı. Kazada ambulans ve çarpıştığı araçta bulunan toplam 7 kişi yaralandı. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Feramiş Ender Güngüneş, yaralılara geçmiş olsun dileklerini sunarken, kazadan yaralı olarak kurtulan ekibi ilimize dönene kadar yakından takip etti. 

2 Mayıs 2018 tarihinde görevli olarak Suriye sınırında hizmet vermeye başlayan 71 BB 613 plakalı araç ile birlikte 3 kişilik Çerikli 112 ekibimiz 4 yaşındaki Suriyeli çocuğu Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürürken, Hatay’ın Kırıkhan İlçesi Topbağazı kavşağında 31 BB 5578 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, personelimiz Samet Yıldırım (Şoför), Semra Vural (Hemşire) ve Meral Pekdoğan (Hemşire), kamyonet sürücüsü Ali Ünal, aynı araçta bulunan 6 yaşındaki Büşra Cemre Ünal ile Suriyeli 4 yaşındaki hasta çocuk ve refakatçisi yaralandı. Olayı gören vatandaşların müdahalesiyle yan yatan ambulanstan çıkarılan yaralılar, olay yerine gelen diğer ambulanslar ile Hatay Devlet Hastanesi ile MKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralılar bir gün müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildiler.


Olayı anında haber alan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Feramiş Ender Güngüneş, olay gecesi hem yaralı personellerimiz ile hem de yetkililer ile görüşerek gerekli bilgileri aldı. Yaralı sağlık personelimizle de görüşen İl Sağlık Müdürümüz Dr. Feramiş Ender Güngüneş, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması adına tüm çalışmaların anında başlatıldığını ve gerekli desteğin sağlandığını ifade etti. Kırıkkale’ye dönüş yapan görevli ekibimiz Yıldırım, Vural ve Pekdoğan ise yakın ilgi ve alakalarından dolayı İl Sağlık Müdürümüz Dr. Feramiş Ender Güngüneş’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Heyetin ziyareti sırasında Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan’da ekibin yanında bulundu. 

İl Sağlık Müdür Makamında gerçekleştirilen bu bilgilendirme ziyareti sonrasında görev yaptığı çalışma sahasında Sağlık-Sen Şube Başkanımız ve Yönetim Kurulu kendilerini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında personelimizin sağlık durumları ile ilgilenildi. Kendilerine görevlerinde başarılar dileyerek ziyaret sonlandırıldı. Ziyaret sonrası Şube Başkanı Recep AKDOĞAN yapmış olduğu açıklamasında; “Sivil Toplum Kuruluşu olarak sendikam, şahsım ve Yönetim Kurulum yükümlülüğümüz olduğundan öte, seve seve bize ihtiyacı olan her çalışanın her üyemizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Mümkün olabildiğince çalışan personelin, üyenin sorunlarını sıkıntılarını gidermek noktasında özen gösterdik ve bu özeni göstermeye devam edeceğiz.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/35069716_218552032205224_7638991943191494656_n.jpg?_nc_cat=0&oh=8f74f03797ca10d8d6f664e0be5ce4f3&oe=5B78AF7F

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Recep Akdoğan ve Özcan Uça dahil, oturan insanlar, ekran, ofis ve iç mekan

 

PAYLAŞ :