MİLLİ BİRLİK ve BERABERLİK FUTBOL TURNUVASI
25 Ekim 2018, Perşembe

Birlik ve Beraberliğin önemine dikkat çeken ve her fırsatta, her ortamda bu düstur ile görüşlerini bildiren sendikamızın düzenlemiş olduğu Milli Birlik ve Beraberlik temalı Halı Saha Futbol Turnuvamız Başladığı gibi dostça ve güzel duygularla final maçı sonrasında bitmiştir. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak sendikamız ve tüm üyelerimiz adına turnuvanın ilk gününden bitimine kadar bizlere destek veren kıymetli katkıları ile Milli Birlik ve Beraberlik Halı Saha Turnuvamıza teveccüh gösteren herkese sonsuz teşekkürler ederiz.

Turnuvanın final maçı sonrası açıklama yapan Şube Başkanımız Sayın Recep AKDOĞAN konuşmasında;

“Burada maksat birlik, beraberlik ve kardeşlik oldu. Burada kaybeden yok kazanan ise hepimiz olduk. Maksadımız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı hep bir arada görmek; Hep birlikte bir olduğumuz beraber olduğumuzu göstermek, kardeşlik duygusuna vurgu yapmaktı. Ülkemizin yaşadığı bu süreçte hep beraber birlik ve beraberlik duygularının önemini algılamalı ve bunu ön plana çıkarmalıyız.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde düzenlediğimiz bu turnuvanın birincisini tebrik ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımları da ayrı ayrı tebrik ediyor. Hepinize teşekkür ediyorum.” Şeklinde açıklamalarını yaptılar.

Şube Başkanın açıklamasından sonra kupa törenine geçildi. Üçüncülük kupası turnuvanın üçüncüsü Sağlık Spor adına takımın kaptanına takdim edildi. İkincilik Kupası final maçında Tıp Fakültesi Futbol Takımına mağlup olan turnuva ikincisi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Futbol Takımına takdim edildi. Ve sonunda Turnuvanın galibi Tıp Fakültesi Futbol Takımı birincilik kupası ile buluşturuldu. Turnuva şampiyon takımın kupa töreninin akabinde sonlandırıldı.

PAYLAŞ :