ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
16 Kasım 2018, Cuma

TEŞEKKÜR EDERİZ.

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçim çerçevesinde ilimizde belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Yük.İnş.Müh.Timuçin BAĞBAŞI sendikamızı ziyarette bulundular. Ziyaretleri sırasında Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve Yönetim Kurulumuz kendilerini ağırladılar.

İlimiz Keskin ilçesi 1974 doğumlu, İlk ve Orta öğretimini doğduğu ilçe Keskinde tamamlayan BAĞBAŞI, Moskova Devlet Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlamıştır. İleri derecede Rusça ve İngilizce bilen BAĞBAŞI Yurt dışında çeşitli firmalarda proje müdürlüğü ve yöneticilik yapmıştır. Halen ilimizde müteahhitlik, yatırım ve tarım sektöründe ticari faaliyetlerde bulunmaktadır. BAĞBAŞI adaylık süreci ile ilgili; “Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği gönül belediyeciliği seferberliği doğrultusunda her kesime yakın çalışarak halkımızın içinde, halkımız ile birlikte halkımızın adamı olmayı kendime ilke edindim. Halka hizmet Hakk’a hizmet anlayışı ile mesleki tecrübelerimle Kırıkkale’mize faydalı yeni projeler üreterek, şehrin gerçek ihtiyaçlarına ve istihdama dayalı sanayi geliştirecek, şehrimizde yatırımların ve yeni yatırımcıların önünü açacağım. Şehrin sosyal yaşantısını, hayat standartlarını üst seviyeye taşıyacak gönüllerin belediye başkanı olmak için adayım” şeklinde yapmış olduğu açıklamasından sonra Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ile ilimizde sunulan sağlık hizmetlerini, sağlık camiasında çalışanlarımızın sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretin sonrasında Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN “Şahsım, Yönetim Kurulum ve Sendikam adına ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür eder, kendisine başarılar dilerim.” şeklinde ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

PAYLAŞ :