ANESTEZİ TEKNİKERİ ve TEKNİSYENLERİ GÜNÜ KUTLU OLSUN
17 Aralık 2018, Pazartesi

13 Aralık Anestezi Teknikeri ve Teknisyenleri günü kapsamında Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu İlimizde görev yapan anestezi çalışanlarını ziyaret ettiler.  Ziyarete Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sancar SERBEST, Başhekim Yardımcıları iştirak ettiler. Anestezi çalışanlarının çalışma koşulları ve şartlarının değerlendirildiği ziyaret sonrasında Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN yapmış olduğu açıklamasında;

“Sağlık Çalışanlarının Mesaisinin tamamına yakını Ameliyathane ortamında geçirmek zorunda olan Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri günün çoğunu gün ışığı görmeden tamamlamakta ve anestezik maddelere maruz kalmaktadırlar.

Sağlık-Sen olarak Sağlık çalışanların en iyi şartlarda görev yapabilmesi, için gerekli tüm düzenlemelerin yapılması, tüm tedbirlerin alınması ve bu koşulların iyileştirilmesi adına alınacak önlemlere çalışanların bizzat dahil edilmesi gerektiğini savunuyor ve Şahsım, Yönetim Kurulum ve Sendikam adına 13 Aralık Anestezi Teknisyeni ve “Teknikerleri Günü’nü kutluyorum.

PAYLAŞ :