SAYIN VEKİLİMİZİ ZİYARET ETTİK
27 Aralık 2018, Perşembe

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN; Başkan Yardımcısı; Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal UZUN Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Şube Başkanlarımız;

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN

Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal UZUN

Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali TOPRAK

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay BULUT

Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı YILMAZER

Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet KÖKSAL

Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Ferhat ERDAL

Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Oğuzhan AYDIN

Kültür Memur-Sen Şube Başkanı Fazlı ALTUNTOP

Memur-Sen konfederasyonu olarak İl Başkanı Recep AKDOĞAN ve Memur-Sen’e bağlı Şube Başkanlarımız ile birlikte İlimiz Vekillerinden Sayın Ramazan CAN’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında ilimizin genel sorunları, eksikleri ve yapılabilecekler konularında istişarelerde bulunuldu. Birlikte çalışmanın öneminin vurgulandığı konuşmanın akabinde İl Başkanımız AKDOĞAN, yapmış olduğu konuşmasında; “Memur-Sen Konfederasyonu’nun misyonu ve vizyonu olarak Memur Sen özelde; üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi genelde ise; ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayar. Bu amaçların gerçekleştirilmesinde evrensel insan haklarına ve Anayasaya dayanan demokratik, laik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içinde çalışır. 

Memur Sen, Anayasa, yasalar ve Türkiye Cumhuriyeti'nin taraf ve üye devlet olarak bağlı olduğu uluslararası sözleşme ve şartlardan doğan hak ve yetkilerine dayanarak üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik hak ve menfaatlerini adalet ve eşitlik ilkelerine göre korumak ve geliştirmek için gerekli çalışmayı yapar.” İfadelerini kullandı. AKDOĞAN ayrıca “Eğitim, Diyanet ve Sağlık iş kolunda çalışan kamu çalışanlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımızın 3600 ek gösterge konusunda yapmış olduğu açıklama sonrasında alanının genişletilerek tüm kamu çalışanlarını kapsamasında noktasında önerilerde bulundu. Sağlıkta Yıpranma Payının yine tüm çalışanları kapsamı içine alınarak sektör içinde adaletsizliğin giderilmesini talep etmekteyiz. Ek Ödeme diye de bilinen Döner Sermaye Sisteminin çöktüğü ve bir an önce çalışanların menfaatine olacak şekilde gereken düzenlemenin yapılması ihtiyacı önem taşımaktadır. İlimizde sağlık hizmetlerinin sunumunda Hekim ve Diş Hekimi açığının kapatılmaya yönelik atamaların ihtiyaç olduğunu ifade etmek isterim.” Şeklinde taleplerini ve görüşlerini dile getirdi. Bununla beraber Konfederasyona bağlı tüm şube başkanları iş kolları ile ilgili Sayın Vekilimize bilgi paylaşımında bulundular. Konuşmaların akabinde İl Başkanı Recep AKDOĞAN, Memur-Sen İl Başkanlığı adına Sayın Vekilimiz Ramazan CAN’a hediyelerini takdim etti. Hediye takdimi sırasında AKDOĞAN “Temsil ettiğim sendikam, şahsım ve Kırıkkale halkı adına İlimizin tüm sorunları ile yakından ilgilendiği için Sayın Vekilimiz Ramazan CAN’a teşekkür ederim.” İfadesi ile teşekkürlerini belirtti.

Sayın Vekilimiz Ramazan CAN’ın ziyaretten ve birlikte istişare içerisinde çalışıyor olmaktan duyduğu memnuniyetini, ifade etmesinin ardından ziyaret sonlandırıldı.

PAYLAŞ :