İADE-İ ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
29 Aralık 2018, Cumartesi

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN; Başkan Vekili; Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yasin PEKUZ, Başkan Yardımcısı; Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal UZUN Memur-Sen Konfederasyonumuza bağlı

Eğitim-Birsen 1 Nolu Şube Başkanı Yasin PEKUZ 
Eğitim-Birsen 2 Nolu Şube Başkanı Murat ŞAHİN 
Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN 
Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal UZUN
Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali TOPRAK
Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay BULUT
Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı YILMAZER
Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet KÖKSAL
Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Ferhat ERDAL
Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Oğuzhan AYDIN
Kültür Memur-Sen Şube Başkanı Fazlı ALTUNTOP

Şube Başkanlarımızın da hazır bulundukları ziyaretlerimiz sonrasında Memur-Sen İl Başkanımızın da daveti üzerine Sayın Milletvekilimiz Ramazan CAN, Belediye Başkanımız Mehmet SAYGILI, Ak Parti İl Başkanımız Nuh DAĞDELEN iade-i ziyarette bulundular. Memur-Sen konfederasyonunu temsilen İl Başkanımız Recep AKDOĞAN; “Konfederasyonum, İl Başkanlığım, Başkanvekilim, Başkan Yardımcım, Konfederasyonumuza bağlı tüm Şube Başkanlarım adına davetimize icabet etmenizden dolayı mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Memur-Sen Konfederasyonu olarak birlikte çalışmanın, İstişarelerde bulunmanın önemli olduğunu düşünmekteyiz.” şeklinde yapmış olduğu karşılama konuşmasının arkasından toplantıya geçildi. Toplantıda Konfederasyonumuza bağlı tüm şube başkanlarımız kendi iş kollarında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların sorunlarını dile getirerek taleplerini ilettiler. Değerli misafirlerimiz Sayın Milletvekilimiz Ramazan CAN, Belediye Başkanımız Mehmet SAYGILI, Ak Parti İl Başkanımız Nuh DAĞDELEN ifade edilen sorunları ve talepleri dinledikten, gerekli notları aldıktan sonra sorunlar ve talepler masaya yatırıldı. Toplantı samimi bir şekilde devam etti. Sayın Milletvekilimiz Ramazan CAN  “Bugün bizleri buraya davet eden ve ağırlayan Memur-Sen İl Başkanlığımıza teşekkür ederiz. Ben bizzat sorunların ve taleplerin dile getirilmesinin yanı sıra çözümlerinde daha kısa zamanda ve çok daha isabetli şekilde ortaya çıkmasına vesile olması sebebiyle bu toplantıların önemli olduklarını düşünüyorum. Bir araya gelmek istişare içinde çalışmak şüphesiz ki verimli bir çalışma şeklidir. Toplantımızda; bu faydalı ve istişare içinde geçen birliktelikleri periyodik olarak tekrarlama kararını memnuniyetle karşıladığımızı ifade etmek isterim.” şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Belediye Başkanımız SAYGILI konuşmasında “Bugüne kadar yapmış olduğumuz artırarak devam ettirme düşünceyiz. İlimizle ilgili yeni projelerle istaşere içerinde yeni dönemde de aynı azim aynı gayret içirişinde birlikte bir arada çalışmlarımızı sürdürmeyi amaçlamaktayız. Bu toplantıyı davetleri ile organize eden Memur-Sen İl Başkanlığımızı teşekkür etmek isterim.”

Ak Parti İl Başkanımız Nuh DAĞDELEN “Geçmişte Kurumlarımız nezdinde istemeden yaşanan soruları, sıkıntıları tekrar yaşamama adına birlikte bir istişare içerisinde çalışmanın önemli olduğunu düşünmekteyim.”

Akabinde İl Başkanımız AKDOĞAN “İl Başkanı olarak bugün burada samimi ve bir aile toplantısı şekilde gerçekleşen toplantımızın oldukça verimli olduğu kanaatindeyim. Biz de Memur-Sen ailesi olarak bu toplantıların daha sık ve periyodik olarak tekrarlanmasının gerek ilimiz için gerekse de çalışanlarımız adına önemli olduğunu düşünmekteyiz. Bu verimli buluşma sebebiyle temsil ettiğim Federasyonum, Yönetim Kurulum ve bağlı Şube Başkanlarım adına tekrar teşekkürlerimi ifade ederek sağlıklı günler temenni ederim.” şeklinde görüşlerini aktarması ve değerli misafirlerimizin de memnuniyetlerini ifade etmesinin ardından ziyaret sonlandırıldı.

PAYLAŞ :