KIRIKKALE ÜNİVESİTESİ REKTÖRÜMÜZE ZİYARET
03 Ocak 2019, Perşembe

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN; Başkan Vekili; Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yasin PEKUZ, Başkan Yardımcısı; Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal UZUN Memur-Sen Konfederasyonumuza bağlı

Eğitim-Birsen 1 Nolu Şube Başkanı Yasin PEKUZ

 Eğitim-Birsen 2 Nolu Şube Başkanı Murat ŞAHİN

 Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN

 Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal UZUN

 Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali TOPRAK

 Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay BULUT

 Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı YILMAZER

 Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet KÖKSAL

 Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Ferhat ERDAL

 Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Oğuzhan AYDIN

 Kültür Memur-Sen Şube Başkanı Fazlı ALTUNTOP

Şube Başkanlarımız Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ersan ASLAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Sayın Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN “Konfederasyonum, Sendikam, Yönetim Kurullarım ve tüm üyelerim adına atanmış olduğunuz yeni görevinizde başarılar temenni ederim. Konfederasyon olarak tüm kurum ve kuruluşlar ile olduğu gibi sizinle de istişare içerisinde çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Her platformda Kırıkkalemize, ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza, bağlı olduğum konfederasyonuma gönül vermiş üyelerimize faydalı çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu çalışmaların el birliği ile daha anlamlı ve daha efektif olacağı kanaatini taşımaktayız.” Şeklinde görüşlerini ifade ettikten sonra Sağlık-Sen Şube Başkanı sıfatı ile Sayın Rektörümüzle Sağlık alanında günümüze kadar farklı üniversiteler ile temin edilen Yüksek Lisans konusunda ön görüşmede bulundu. Sayın Rektör Prof.Dr.Ersan ASLAN konu hakkında gereken alt yapı çalışmalarına başlanacağı mümkün olan en kısa süre içerisinde de konunun hayata geçirileceğini ifade ettiler.

Ziyarette ayrıca Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanımız yüksek lisans, Eğitim Bir-Sen 2 Nolu (Üniversiteler) Şube Başkanımız üniversitede görev yapan personelin sorunları ve talepleri noktasında bilgi paylaşımında bulundu. Diyanet-Sen lisans tamamlama, Toç Bir-Sen Şube Başkanımız ise Ziraat Fakültesinin açılması ve lisans tamamlama konularında Rektörümüzden desteklerini talep ettiler. Konfederasyonumuza bağlı tüm şube başkanlarımız kendi iş kolları çerçevesinde bilgi paylaşımında bulundular.  

Görüşmelerden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ersan ASLAN “Ziyaretinizden ve eğitim öğretim konusunda göstermiş olduğunuz hassasiyete teşekkür ederim. Kurumum adına üzerimize düşen tüm çalışmaları memnuniyetle yapacağımızı ifade etmek isterim.” Şeklinde görüşlerini ifade etmesinin ardından Sayın Memur-Sen İl Başkanımız Recep AKDOĞAN Sayın Rektörümüze hediyelerini takdim ettiler. Ardından karşılıklı iyi niyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.

PAYLAŞ :