MEMUR-SEN AİLEMİZE MÜJDELER OLSUN…
13 Ocak 2019, Pazar

MEMUR-SEN AİLEMİZE MÜJDELER OLSUN…

                Kıymetli Memur-Sen Ailesi, Kıymetli üyelerimiz! Sizleri ve birinci derecen yakınlarınızı (eş ve çocuklar) kapsayan bir anlaşmaya daha imza attığımızı mutlulukla duyurmak isteriz.

                Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanı Recep AKDOĞAN ile Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer AKÇELİK arasında bağlı sendikalarımızla birlikte tüm Memur-Sen Kırıkkale üyelerini kapsayan özel indirim anlaşması imzalanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre indirim oranları şu şekilde belirlenmiştir.

Muayene                       %20 (katılım Payı Hariç)

Tetkik Tahlil                   %30 (Her türlü görüntüleme, Kan tahlili, İşitme testi, Efor testi vb)

FTR                               %40 (A ve B grubu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyondan fark alınmaz)

Cerrahi Operasyonlar    %20

Güzellik, Kozmetik         %20

Yoğun Bakım                 Fark Alınmaz

Yatan Hasta Hizmetleri  %20 (Oda hizmeti, Refakatçi hizmeti, Otelcilik hizmetleri vb)

Yapılan anlaşma sonrasında Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanı Recep AKDOĞAN, Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer AKÇELİK’e üyelerimiz adına teşekkürlerini ifade ettiler. Memur-Sen İl Başkanımız AKDOĞAN yapmış olduğu açıklamasında;

“Tüm ülkemiz genelini kapsayan Genel Başkanlığımızın yapmış olduğu anlaşmalar neticesinde oluşturulan ve dağıtımı sağlanacak olan Motif-Troya kartın da tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kırıkkale Memur-Sen İl Başkanlığı olarak bizler çok büyük ve çok güzel bir aileyiz. Memur-Sen olarak İl Başkanlığım, Yönetim Kurulum, Bağlı Sendika Şube Başkanlarım ve Yönetim Kurulları her fırsatta üyelerimizin daha erişilebilir, daha düşük maliyetle, yüksek kalitede hizmet alabilmeleri için çabalar sarf etmekteyiz. Bu vesile ile tekrar belirtmek isterim ki çalışma azmimiz üyelerimizden aldığımız enerji ve tüm organlarımızla birlikte uyumlu çalışmanın getirdiği enerjiden kaynaklanmaktadır. Yönetim Kurulum; Başkan Vekilim Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yasin PEKUZ, Başkan Yardımcısı; Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal UZUN, İl Başkanlığımıza bağlı Tüm Şube  Başkanlarım; Eğitim-Birsen 2 Nolu Şube Başkanı Murat ŞAHİN, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali TOPRAK, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay BULUT, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı YILMAZER,  Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet KÖKSAL, Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Mikail BAŞER, Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Ferhat ERDAL, Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Oğuzhan AYDIN, Kültür Memur-Sen Şube Başkanı Fazlı ALTUNTOP’a  bu efektif çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi ifade ederim.

Bugün burada yapmış olduğumuz anlaşma ile kendi istekleri doğrultusunda üyelerimizin ve birinci dereceden yakınlarının; ilimizde sağlık alanında bir seçenek olan Özel Yaşam Hastanesi’nde alabilecekleri hizmetlere daha düşük bedellerle ulaşmasını sağlamış bulunmaktayız. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İlimizde sağlık hizmetleri kapsamında önemli bir hastane olan Özel Yaşam Hastanesi, başta Yönetim Kurulu Başkanı Ömer AKÇELİK olmak üzere tüm çalışanlarına kaliteli, güler yüzlü hizmet anlayışıyla gösterdikleri faaliyetten dolayı, teşekkürlerimizi belirtmek isterim.

Memur-Sen İl Başkanlığı olarak genel kazanımların dışında bu tür yerel edinimleri de sağlamak için tüm şube başkanlarımla birlikte mesai saati gözetmeden çabalarımızı, çalışmalarımızı sarf etmekteyiz. Bizler bu gücü üyelerimizden alarak yine üyelerimizin faydasına tüketmekteyiz. Bu vesile ile bizlere destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor bu gibi kazanımların devam edeceğini ifade etmek istiyorum.” Şeklinde görüşlerini bildirdiler.

PAYLAŞ :