DEFTERDAR ZİYARETİ
17 Ocak 2019, Perşembe

DEFTERDAR İBRAHİM BAYRAKTAR’I ZİYARET

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan; Başkan Yardımcısı; Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun, Memur-Sen Konfederasyonumuza bağlı şube başkanlarımızdan;

Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut

Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer

Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Oğuzhan Aydın

İle birlikte ilimize Defterdar olarak atanan İbrahim Bayraktar’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Sayın Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan “Birlikten kuvvet doğar düsturu ile Memur-Sen Konfederasyonu olarak bizler istişare içerisinde tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmayı bir çalışma kültürü olarak benimsemiş durumdayız. Gerek ülke genelinde gerekse de ilimizin her türlü sorununa, sıkıntısına duyarsız kalmadan çözüm odaklı yaklaşarak elimizden gelen her türlü gayreti bugüne kadar gösterdiğimiz gibi bu duyarlılıktan da asla vaz geçmeyi düşünmüyoruz.

Konfederasyonum, Sendikam, Yönetim Kurullarım ve tüm üyelerim adına görevinizde başarılar temenni ederim. Konfederasyon olarak tüm kurum ve kuruluşlar ile olduğu gibi sizinle de istişare içerisinde çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. İlimizde yaşayan vatandaşlarımıza, bağlı olduğum konfederasyonuma gönül vermiş üyelerimize faydalı çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu çalışmaların istişare içerisinde yapılması durumunda daha efektif olacağı kanaatini taşımaktayız.” Şeklinde görüşlerini ifade ettikten sonra Konfederasyonumuza bağlı şube başkanlarımız kendi iş kolları çerçevesinde bilgi paylaşımında bulundular.  

Görüşmelerden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sayın Bayraktar “Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim.” Şeklinde görüşlerini ifade etmesinin ardından karşılıklı iyi niyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.

 

PAYLAŞ :