MEMUR-SEN 29 uncu İL TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI
08 Nisan 2019, Pazartesi

Memur-Sen 29’uncu İl Temsilcileri toplantısı Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Memur-Sen’e bağlı sendikaların genel başkan ve genel başkan yardımcıları ile Memur-Sen bünyesinde faaliyet gösteren komisyonlar Memur-Sen’in 81 il temsilcisiyle, 29’uncu İl Temsilcileri toplantısında bir araya geldi. Toplantıya ilimizi temsilen Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan iştirak etti.

Toplantıda; Memur-Sen 6.Olağan Genel Kurul ile aynı kapsamda yapılacak Uluslararası Sempozyuma ilişkin hazırlıklar, 15 Mayıs üye sayısı tespit sürecine ilişkin hazırlık ve çalışmalar, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarının değerlendirilmesi ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’na ilişkin kutlama programı değerlendirildi.

Memur-Sen’in 1 milyonu aşkın üye sayısıyla artık evrensel bir emek hareketine dönüştüğünün altını çizen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bu kapsamda yarına ilişkin çalışmaların hızlandırılması gerektiğini belirtti.

Her dönem faaliyetlerine yenilerini eklediklerini aktaran Yalçın, Akif İnan’ın, “Daha iyisi var her zaman, sınırı yok mükemmele varmanın, zaman ne getirir bilinmez ama daha iyi olmalıyız yarın” dizelerini hatırlattı.

Memur-Sen 81 il temsilcisi de toplantıda söz alarak fikir ve önerilerini paylaştı.

Toplantı aile fotoğrafı ile sonlandırıldı.

PAYLAŞ :