YETKİ EMİN ELLERDE
20 Mayıs 2019, Pazartesi

Sağlık-Sen Şube Başkanlığımız, Kırıkkale’mizde yeniden yetkili sendika olmuştur. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN yapmış olduğu konuşmasında “Sağlık-Sen Şube Başkanlığımız toplam 1423 üye ile en yakın rakibimize 400 fark atarak yine ve yeniden yetkili sendika olmayı başardı. Önceki dönemlerde de olduğu gibi; Yeniden aldığımız bu yetkiyi tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının menfaatine kullanacağımızı ifade etmek isterim. Sağlık-Sen olarak gücümüz; bize duyulan bu güveni ve desteği gösteren üyelerimizdir. Bizlere bu desteği esirgemeyerek yanımızda yer alan, gösterdikleri teveccühten ötürü tüm üyelerimize teşekkürlerimizi şahsım, sendikam, yönetim kurulum adına ifade etmekten onur ve gurur duyarım. Bilinmesini isterim ki; Yetki sarhoşluğu içinde olmadık asla da olmayacağız. Sorumluğumuzun farkındayız. Bize olan güveni boşa çıkarmadık, çıkarmayacağız. Genel Yetkimizin ilimize, sendikamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Ayrıca, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesindeki yetki sürecine şaibe karışmış haksız yetkilendirme yaşanmıştır. Birçok örnekle sabit olan bu durum yargı sürecine taşınmıştır. Sürecin hakkaniyetle takipçisi olacağımızı tüm çalışanlarımıza saygıyla duyururuz.

Sağlık-Sen ailesi olarak ülke genelinde ve ilimiz düzeyinde en çok üye sayısını ulaşarak uzun yıllar olduğu gibi, yeniden yetkili sendika olmayı başarmanın haklı gurunu taşımaktayız.

Sağlık-Sen özelde; üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi genelde ise; ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayar. Bu amaçların gerçekleştirilmesinde evrensel insan haklarına ve Anayasaya dayanan demokratik, laik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içinde çalışır.” dedi.

PAYLAŞ :