KAYSERİ ŞUBE BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT TOPLANTISI
27 Ekim 2019, Pazar

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımız davetleri üzerine Sağlık-Sen Kayseri Şube Başkanlığımızın Kızılcahamam’da yapılan “Kayseri Şube Başkanlığı Teşkilat Toplantısına” Katıldı. Şube Başkanlığımızı temsilen teşkilat toplantısına Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanı Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Akdoğan katıldılar. Şube Başkanlığı olarak Kayseri Şube Başkanlığımızın nazik davetlerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyoruz.

Kayseri Sağlık-Sen Şube Başkanlığımız tarafından Kızılcahamam’da gerçekleştirilen Teşkilat Toplantısının Açılış Konuşmasını Sayın Genel Başkanımız Semih Durmuş gerçekleştirdi.

“Sorunların Çözümü İçin Ter Akıtıyoruz”

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, sağlık çalışanlarının sorunlarını çözmek için ter akıttıklarının altını çizerek, “Biz sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının çözüleceğine inanıyoruz. Sizler olduğunuz sürece sorunların çözüleceğine inancımız tamdır.” dedi.

 “SAHADAN KOPUK İNSANLARLA SORUN ÇÖZEMEYİZ”

Durmuş, Toplu Sözleşme sürecinde yaşananlarla ilgili konuşarak, “Toplu Sözleşme masasında sorunları dile getirdik ama karşımızda muhatap bulamadık. Biz sahanın kabul etmediği bir rakama imza atamazdık, atmadık.  Sahadan kopuk olan insanlarla biz hiçbir sorunu çözemeyiz. Çalışanların sorunlarını çözebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

“SORUNLARIN ÇÖZÜLECEĞİNE İNANIYORUZ”

Sağlık çalışanlarının döner sermaye başta olmak üzere önemli sorunları olduğunu dile getiren Başkan Durmuş, “İnancımızdan taviz vermeden işimizin hakkıyla yapmaya çalışıyoruz. Biz sorunların çözüleceğine inanıyoruz. Toplu Sözleşme sürecinde de bizim için olmazsa olmaz, iş barışını bozan döner sermaye sisteminde yaşanan adaletsizliği kaldırmaktı. Bunun için mücadele ettik, etmeye devam ediyoruz. Sağlık çalışanları arasında yaşanan bu adaletsizlik bizi derinden sarsıyor. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının çözümü için ter akıtıyoruz. Sizler olduğunuz sürece sorunların çözüleceğine inancımız tamdır.” ifadelerini kullandı.

TAMER: SAĞLIK ÇALIŞANLARININ HEP YANLARINDA OLDUM

Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, kendisinin de doktor olduğunu belirterek, “Ben sağlık çalışanlarının hep yanlarında oldum. Burada bulunan arkadaşlarla omuz omuza hastanede çalıştık. İnsanlar çalıştığı ortamda ne kadar mutlu ise işinde o kadar başarılı olur. Ben sizlerle beraber çalışırken çok mutluydum. Her zaman sizlerin yanında oldum ve olmaya devam ediyorum.” diye konuştu.

KESER: ÜYELERİMİZİN YANINDA OLMAYI KENDİMİZE GÖREV EDİNDİK

Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser ise sahada sağlık çalışanlar ile omuz omuza çalıştıklarını belirterek, “Biz ilkeli ve liyakatli bir sendikacılık yapıyoruz. Teşkilat bu programlarla daha çok güçleniyor. İstişare ederek yaptığımız her çalışmada daha çok güçleniyoruz. Biz her zaman üyelerimizin yanında olmayı kendimize görev edindik.” ifadelerini kullandı.

Toplantıya Genel Başkan Yardımcıları İdris Baykan, Mahmut Faruk Doğan, Yusuf Dural, Ankara Bakanlık Şube Başkanı Tahir Eren, Ankara 6 No’lu Şube Başkanı Umut Gümüşay, Ankara Üniversite Şube Başkanı Ercan Öztürk, Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya, Çankırı Şube Başkanı Tuna Dinç, Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Niğde Şube Başkanı Ebuzer Doğan, Sivas Şube Başkanı Adem Yaşin, Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan ve Yozgat Şube Başkanı Atakan Erciyas katıldı.

PAYLAŞ :