ANLAMLI ZİYARETLER
10 Kasım 2019, Pazar

SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞI’NDAN ANLAMLI ZİYARETLER

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Şube Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri Kadın Kolları Komisyonu ve Engelli Komisyonu ile birlikte Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünü ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ziyarette bulundular.

Başkan Akdoğan ve beraberindeki heyet üye ayrımı yapmaksızın tüm sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler. Ziyaretleri esnasında her odaya hediyelerini takdim ettiler. Hediye olarak Sağlık-Sen’in Genel olarak Vatan’a ve Eşsiz Sancağımıza, Milli Birlik ve Beraberlik konusundaki hassasiyetini ifade edecek şekilde Türkiye Cumhuriyeti Sınırlarını gösteren harita içine nakşedilen Ay ve Yıldız tasarımı işlenmiş saat dikkat çekti.  Hediye tasarımı hakkında görüşlerini ifade eden Akdoğan; “Biz Türk Milleti olarak zaman zaman görüş ayrılıkları yaşıyor olsak ta geçmişten geleceğe aslında biriz, ve bir olduğumuz için de kuvvetliyiz. Memur-Sen Konfederasyonu ve Sağlık-Sen sendikası olarak bu milli ve manevi olguya hep inandık ve her daim ifade ettik. Çünkü biz biliyoruz ki bütün temsil ettiğimiz şeylerden öte Vatan ve Bayrak bizim ve Milletimiz için en önce gelen ve en anlamlı olan olgulardır. Bizleri bir arada tutan, Birlikteliğimize kuvvet veren milli ve manevi ruhtur.” Şeklinde hediye tasarımının amacını ifade ettiler.

Öncelikli olarak Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr.Murat Ağırtaş’ı makamında ziyaret eden Başkan Akdoğan ve ekibi gerçekleştirecekleri ziyaretler öncesinde bilgilendirmede bulundu.  Akdoğan “Öncelikle yeni hizmet binasının yapılması için emek gösteren her kişi ve kuruma ilimiz ve çalışanlarımız adına teşekkür etmeyi bir borç olarak görüyor, ayrı ayrı teşekkürlerimi ifade ediyorum. Gerek ilimize gerekse de ilimiz personeline layık olan kurumsal yapının sağlanması bizleri de ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu konuda hassasiyetine ve gayretine yakından tanıklık ettiğimiz siz Sayın İl Müdürümüz’e de teşekkürlerimi tekraren ifade etmek isterim.” Şeklinde görüşlerini ifade ederek İl Sağlık Müdürü Dr.Murat Ağırtaş’a hediyelerini takdim ettiler. İl Sağlık Müdürü Dr.Murat Ağırtaş; “Yapıcı ve uzlaşmacı tavırla çözüm odaklı olan anlayışınız, düşünceli ziyaretiniz ve anlamlı hediyeniz için ben teşekkür eder, çalışmalarınız boyunca başarılar temenni ederim.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Heyet makam ziyareti sonrasında Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr.Adem Yeni, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Hakan KILIÇ, Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Dr.Yusuf Yılmaz, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr.Mustafa Altaş’ı makamlarında ziyaret ettiler. Akabinde Başkan Yardımcıları Dr.Ümit Hafçı, Dr.Sinan Kurt, Okan Özsoy, Fatih Yılmaz, Şube müdürlerimiz ve uzmanlarımız ziyaret edildi.

Makam ziyaretleri sonrasında heyeti ile birlikte tüm ofisleri ve çalışanları tek tek ziyaret eden Başkan Akdoğan sağlık çalışanlarının sorunları dinleyerek, her biri ile ayrı ayrı ilgilendi. Başkan Akdoğan’ın personel ile sohbeti esnasında heyeti hediye olarak sundukları saatin ayarlarını yaparak personelin uygun gördüğü yere montajını yaptı.

Heyet İl Sağlık Müdürlüğü ziyareti sonrasında Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Merkez Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ettiler.

Ağız Merkezi ziyaretinde, öncelikli Sayın Başhekimimiz Dr.Dt.Abdullah Üçer makamında ziyaret edildi. Kendisi ile yeni hizmet binası ve personelin talepleri noktasında görüşme gerçekleştirildi. Başkan Akdoğan “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin hak ettiği layık olduğu yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni ederim. Bu binanın tesis edilmesinde ve hekim, tıbbi cihaz ve donanım bazında katkı sağlayan gerek siyasi iradeye ve gerekse de İl Sağlık Müdürümüz başta olmak üzere kurumsal iradeye Konfederasyonumuz ve Sendikamız adına teşekkürlerimizi ifade etmek isteriz.” Şeklinde görüşlerini belirttiler. Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ifade Sayın Başhekimimiz Dr.Dt.Abdullah Üçer, Hassasiyet gösterdiğimiz konular ve yaptığımız çalışmalar için ayrıca memnuniyetleri belirttiler. Akabinde Başkan ve Akdoğan ve heyeti İdari ve Mali İşler Başkanı Murat Çaykara’yı makamında ziyaret ettiler.

Makam ziyaretleri sonrasında poliklinikler ve personel çalışma odaları ziyaret edildi. Başkan Akdoğan üye ayrımı yapmaksızın personel ile ayrı yarı ilgilendi, taleplerini dinledi. Hediyeleri takdim edildi.

Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ziyaretlerine öncelikle Sayın TSM Sorumlu Hekimi Halk Sağlığı Uzmanı Dr.Hasan Demirtaş’ı makamında ziyaret ettiler. Çalışanlar ve personel talepleri hakkında kısa bir sohbet sonrasında diğer ziyaretlere geçilerek personele hediyeleri takdim edildi.

Ziyaretlere KETEM, Halk Sağlığı Laboratuvarı ve Verem Savaş Dispanserinde devam edildi. Hediyeleri takdim edildi.

 




PAYLAŞ :