ANLAMLI ZİYARETLERE DEVAM
10 Kasım 2019, Pazar

SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞI’NDAN ANLAMLI ZİYARETLERE DEVAM

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Şube Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri Kadın Kolları Komisyonu ve Engelli Komisyonu ile birlikte Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde ziyarette bulundular.

Öncelikli olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Sayın Uzm.Dr.Tolga Demirel ‘i makamında ziyaret eden Başkan Akdoğan ve ekibi gerçekleştirecekleri ziyaretler öncesinde bilgilendirmede bulundu.  Akdoğan “Konfederasyonumuz ve Sendikamız olarak bizlerin bakış açısı yapıcı ve birleştirici yönde gerçekleşmiştir. Ayrıştırıcı ve bölücü tarzda söylem ve eylemlerin her daim karşında bulunup bu durumların kimseye fayda sağlamayacağını ifade ettik ve etmeye devam ediyoruz. Hali hazırda birlikte olduğumuz ekibimizle üye ayrımı yapmaksızın personelimizi ziyaret edip taleplerini, sıkıntılarını dinlemek amacı ile ziyaretlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Bugün ki ziyaretimiz de bu kapsamda planlanmış olup gerçekleştirilmektedir. Bu ziyaret esansında hediye olarak Sağlık-Sen’in Genel olarak Vatan’a ve Eşsiz Sancağımıza, Milli Birlik ve Beraberlik konusundaki hassasiyetini ifade edecek şekilde Türkiye Cumhuriyeti Sınırlarını gösteren harita içine nakşedilen Ay ve Yıldız tasarımı işlenmiş saatimizi takdim etmekten şeref duyarız. Biz Türk Milleti olarak zaman zaman görüş ayrılıkları yaşıyor olsak ta geçmişten geleceğe aslında biriz, ve bir olduğumuz için de kuvvetliyiz. Memur-Sen Konfederasyonu ve Sağlık-Sen sendikası olarak bu milli ve manevi olguya hep inandık ve her daim ifade ettik. Çünkü biz biliyoruz ki bütün temsil ettiğimiz şeylerden öte Vatan ve Bayrak bizim ve Milletimiz için en önce gelen ve en anlamlı olan olgulardır. Bizleri bir arada tutan, Birlikteliğimize kuvvet veren milli ve manevi ruhtur.” Şeklinde görüşlerini ifade etti. Akabinde ziyaretlere geçildi.

Başhekim Yardımcılarımız; Uzm.Dr.Zeliha Erciyas Gökgöz, Op.Dr.Mustafa Boyabatlı, Op.Dr.Alparslan Akkurt, Op.Dr.Yusuf Albayrak, Dr.Fatma Sönmez; İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mahmut Kaybal, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Cebrail Elidemir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Seval Bulut Karatay, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılarımız; Adem Özçelik, Davut Demir, Hakan Kürkçü, Türker Kurt, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcılarımız; Fatih Yılmazer, Mehmet Şen, Murat Baştuğ, ziyaretleri gerçekleştirildi. Hediyeleri takdim edildi.

Sonrasında Ziyaretlere, İdari birimler, Servisler, Ameliyathane, laboratuvar çalışanlarımız, Tıbbi görüntüleme çalışanlarımız, Fizyoterapistler ve Fizik Tedavi Çalışanlarımız, Teknik Servis Çalışanlarımız, Din Görevlilerimiz ve Tüm Hastane kamu personeli ile devam edildi. Ziyaretler esnasında tüm birimlerde ayrı ayrı talep ve sorunlar dinlenerek hediyeleri takdim edildi. Yüksek İhtisas Hastanesi ziyareti sonrasında Başkan Akdoğan, “Bizleri çalışma alanlarında işlerini aksatmayacak şeklide karşılayan tüm personelimize, çalışmalarıma arkadaşlarımıza Konfederasyon ve sendikamız adına gönülden teşekkürlerimizi ifade eder, saygılarımızı sunarız.” Şeklinde görüşlerini ifade ettikten sonra Ziyaretlerin devam edeceği belirtti.




PAYLAŞ :