ZİYARETLERİMİZE KESKİN İLÇEMİZ İLE DEVAM ETTİK
21 Kasım 2019, Perşembe

ZİYARETLERİMİZE KESKİN İLÇEMİZ İLE DEVAM ETTİK

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan heyeti ve işyeri temsilcilerimiz Özge Çakmaklı ve Havva Eskiyurt ile birlikte Keskin İlçe Devlet Hastanemizde ziyaretlerde bulundu.

Keskin İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Uzm.Dr.Salih Süha Çetin, Hastane Müdürü Hacı Mehmet Türe ve tüm hastane personelimiz ziyaret edildi. Ziyaretler esnasında Başhekimimiz hastane bünyesinde yapılan sağlık hizmetleri konusunda bilgi paylaşımında bulundu. Başkan Akdoğan yaklaşan maaş promosyon anlaşması hakkında bilgiler verdi. Hastane binamızın fiziki koşulları, personelimizin çalışma koşulları hakkında karşılıklı istişareler gerçekleştirildi. Sıcak ve Samimi bir şekilde gerçekleşen ziyaret sonlandırıldı.

Ziyaretlere İlçe Devlet Hastanesinin ardından Keskin 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuzla devam edildi. İstasyonumuzda son derece güzel geçen ziyarette görevi başında olan personelimizden sıkıntıları, talepleri noktasında bilgiler alındı. Çalışma ve ortam koşulları değerlendirildi. Karşılıklı memnuniyet ifadelerin ardından ziyaret sonlandırıldı.

Keskin İlçe Toplum Sağlığı Merkezine ziyaret gerçekleştirildi. Bu ziyarette ekibimize İşyeri Temsilcimiz Mehtap Altun eşlik etti. Tüm personelimiz ile bir araya gelindi. Çalışma şartlarının değerlendirildiği bir sohbet havasında geçen ziyaretin akabinde Karakeçili Aile Hekimi Dr.Murat Coşkun, Köprüköyü Aile Hekimi Dr.İlker Aslan Aile sağlığı merkezlerinde ziyaret edildi. Çalışma ve ulaşım koşulları hakkında bilgiler alındı.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Başkan Akdoğan açıklamasında “Ziyaret gerçekleştirdiğimiz her noktada sıcak ve samimiyetle karşılanmak bizlere onur, mutluluk vermenin yanı sıra yapmış olduğumuz çalışmalarda bizler için ayrı bir motivasyon oluyor. Çalışan arkadaşlarımızın yaşadığı sorunları yerinde görmek elbette önemli ancak bundan daha da önemlisi sahada emek harcayan arkadaşlarımız ile bir araya gelmektir. Sağlık-Sen Şube Başkanı olarak şahsım ve Yönetim Kurulum olarak sahadaki tüm arkadaşlarımız ile rutin şekilde birlikte olmaya özellikle özen gösteriyor, önem veriyoruz. Ziyaretlerimize büyük bir memnuniyetle devam edeceğimizi ifade etmek isterim.” Şeklinde görüşlerini ifade etti.

PAYLAŞ :