SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞI’NDAN İLÇELERE ZİYARET
25 Kasım 2019, Pazartesi

SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞI’NDAN İLÇELERE ZİYARET
Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Şube Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri Kadın Kolları Komisyonu ve Engelli Komisyonu ile birlikte Sulakyurt, Delice ve Balışeyh’te ziyaretlerde bulundular.
Başkan Akdoğan ve beraberindeki heyet Sulakyurt İlçe Devlet Hastanesi, Sulakyurt Aile Sağlığı Merkezi, Delice İlçe Devlet Hastanesi, Çerikli 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Balışeyh TSM ve Balışeyh 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda üye ayrımı yapmaksızın tüm sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler. Ziyaretleri esnasında hediyelerini takdim ettiler. Ataması yeni yapılan hekimlerimize hayırlı olsun temennilerinde bulundular.
Sağlık-Sen Şube Başkanımız ve beraberindeki heyeti sıcak bir şekilde karşılayan mesai arkadaşlarımızın sorunlarını dinleyip, çalışma koşulları hakkında da bilgi alan Başkan Akdoğan banka promosyon anlaşması öncesinde bu konu hakkında bilgiler verdi. 
Ziyaretlerin sonlandırılması ile Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Akdoğan; “Ziyaretler esnasında bizleri sıcak ve samimi bir şeklide karşılayan tüm mesai arkadaşlarımıza hem şahsım hem de konfederasyonum ve sendikam adına teşekkürlerimi ifade etmek isterim.” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

PAYLAŞ :