BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ
09 Aralık 2019, Pazartesi

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımızın Divan Toplantısı Gerçekleştirildi.

08.12.2019 tarihinde gerçekleştirilen divan toplantımız geniş katılımla gerçekleşti. Sayın Genel Başkanımız Semih Durmuş ve Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Dural ile birlikte iştirak ettiler.  Divan toplantımızın açılış konuşmasını yapan Şube Başkanımız Recep Akdoğan yapmış olduğu konuşmasında;

“Öncelikli olarak davetimizi geri çevirmeyerek bizleri burada yalnız bırakmayan Sayın Genel Başkanım Semih Durmuş’a ve Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Dural’a teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak bizler tıpkı burada olduğu gibi birbirine ve sendikasına bağlı, bu birlikteliği güce dönüştüren, Başkanından Yönetim Kuruluna, engelli ve kadın kolları komisyonundan İş yeri temsilcilerine delegelerinden tüm üyelerine kadar koskoca ve güçlü bir aileyiz. Ben bu samimi birliktelik adına Öncelikle Sendika, Şahsım ve Yönetim Kurulum adına bu vesile ile teşekkürlerimi ifade ederim. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Akabinde Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Dural yapmış olduğu konuşmasında; “Öncelikle nazik davetiniz adına teşekkür ediyorum. Burada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Yaklaşık 8 aydır Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu’nda görevlendirildim. Yaklaşık 8 aydır da Sayın Genel Başkanımız Semih Durmuş ile gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Çok çalışarak sağlık camiamıza maksimum fayda sağlamak istiyoruz.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Kapanış konuşması için söz alan Sayın Genel Başkanımız Semih Durmuş yapmış olduğu açıklamasında “Aile olmak ile kadar kuvvetli bağlara sahip olmak son derece güzel ve özel bir olgu bu bakımdan Sayın Şube Başkanımın söylediklerine aynen katılıyorum. Sağlık camiası olarak bizler diğer tüm meslek gruplarından farklı olarak 7/24 fedakârca çalışarak özveride bulunuyoruz. Bu vesile ile tekrardan belirtmek istiyorum ki sağlık camiamızda kişi başına düşen iş yükü muhakkak azaltılmalı, personelimizin hem kendilerine hem de aile hayatlarına katkıda bulunmak zaruri hale gelmiştir. Öyle ki eşlerin ikisi de sağlık çalışanı olup birbirini ve çocuklarını tam anlamıyla görmeden hayat geçiren ömür geçiren sağlık çalışanları var. Aile yaşantısı toplumun geleceği için de oldukça önemlidir. Bu değeri hiçbir paha ile ölçemez değer biçemezsiniz. Bir önemli sorunumuz ise Döner Sermaye Sistemidir. Bu sistemin artık işlemez hale geldiğini, bir an önce revize edilmesi artık kaçınılmaz bir mecburiyet haline gelmiştir. Sağlık-Sen olarak çözümü için yeni çalışmalarımız araştırmalarımız mevcuttur. Bu önerilerimizi her platformda kararlı bir şekilde ifade ediyor. Kamu çalışanlarımız adına bu sorunun bir an evvel çözülmesini talep ediyoruz.

Bugün burada bizleri ağırlayan öncelikle Şube Başkanımız Recep Akdoğan’a ve bizlerle birlikte burada olan siz değerli dava arkadaşlarıma ve tüm Kırıkkale sağlık-sen camiasına yürekten teşekkürlerimi ifade ediyorum.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Akabinde Sayın Genel Başkanımız Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Dural, Şube Başkanımız Recep Akdoğan Yozgat ili Sağlık-Sen Şube Başkanlığımızın divan toplantısına katılmak üzere ilimizden ayrıldılar.

PAYLAŞ :