ŞUBE BAŞKANIMIZDAN ANLAMLI ZİYARET
30 Aralık 2019, Pazartesi

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan’dan ziyaret

Evsel Atıkların geri dönüşümü ile ilgili yapmış olduğu proje çalışması ile yardıma muhtaç kişilere sağladığı katkılar nedeniyle toplumsal farkındalığı arttıran Bahçelievler 4 nolu acil sağlık hizmetleri istasyonu işyeri temsilcimiz Afgan Özdemir’e toplumsal hassasiyetinden ötürü teşekkürlerini ifade etti.

Acil sağlık çalışanlarımız 7/24 hizmet sunmaktadır. Bu hizmeti büyük bir özveriyle sunmaktadır. Bu hizmet sırasında sağlık personelimiz gerek bireylerin gerek se de toplumun sıkıntılarına şahitlik etmekteler. Hiçbir sağlık çalışanı görmüş olduğu bir sorun karşında duyarsız kalamamaktadır. Bu bizlerin sağlık hizmet sektöründe yetişme tarzımızdan ve karakterlerimize işlemiş duyarlılıktan kaynaklanmaktadır. Bugün burada bunlardan bir tanesini de görmüş olmaktan dolayı Sendikam, Şube Başkanlığım ve tüm sağlık camiası adına onur ve gurur duymaktayım. 

Bu projede duyarlılığı, fikri ve çabalarından dolayı Sayın Afgan Özdemir’e bu plaket ile teşekkürlerimi ifade etmekten onur duyarım. Afgan Özdemir’in şahsında proje kapsamında emeği geçen 4 nolu acil sağlık hizmetleri istasyonu çalışanlarımıza canı gönülden teşekkürlerimi ifade ederim. ” Şeklinde görüşlerini ifade etti.

PAYLAŞ :