NEVŞEHİR İL DİVAN TOPLANTISINA KATILDIK
27 Ocak 2020, Pazartesi

Memur-Sen Konfederasyonumuza bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şubemizin Genişletilmiş İl Divan Toplantısına aldığımız davet ile ilimizi temsilen Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan katılım sağlamıştır.

Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Memur-sen Genel Başkan vekili Sn. Semih Durmuş’un “Sağlık çalışanlarının aile birliğinin korunması ve mesleki memnuniyeti arttırıcı adımların atılması için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.” Sözleri ile Genel Başkan Yardımcılarımız Sn. Durali Baki ve Sn. Mahmut Faruk Doğan, Nevşehir Ak Parti Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Açıkgöz ve Sn. Yücel Menekşe, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Sn. Rahim Ünlübay, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Sn. Bektaş Demir, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Sn. Gürbüz Dinç, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Sn. Mustafa Çiftçi, Diyanet-Sen Nevşehir Şube Başkanı Sn. Ahmet Aydemir, Nevşehir Kültür Memur-Sen Şube Başkanı Sn. Hasan Sarıtosun, Nevşehir  Toçbir-Sen Şube Başkanı Sn. Yavuz Aslan, Kayseri Sağlık-Sen Şube Başkanı Sn. Hakan Keser, Ankara 6 nolu Şube Başkanı Sn. Umut Gümüşay, Kırşehir Şube Başkanı Sn. Yasin Yücesan, Sivas Şube Başkan vekili Sn. Muhittin Musaoğlu Nevşehir Sağlık-Sen Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurum Sendika Temsilcileri, Delege Üyeleri ve Sağlık-Sen üyelerinin de  katıldığı Nevşehir Genişletilmiş Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

Divan Toplantısı sonrası açıklama yapan Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan; “Tüm Divan Toplantılarımızda olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma ve mücadeleci sendikal ruh ile gerçekleşen Nevşehir Genişletilmiş Divan Toplantısına davet edilmemizi memnuniyetle karşıladık, bu toplantının bir üyesi olmaktan ve katılan katılmayan tüm dava arkadaşlarımızla olan bu birliktelikten şeref duyuyoruz. Bu vesile ile bu birliktelikten aldığımız güçle nefes almaksızın üyelerimiz yararına haklı mücadelemizi sürdürecek çalışmalar içerisinde olacağımızı yine yeniden bir kez daha ifade etmek isterim.

Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

PAYLAŞ :