BAHAR KALKANI HAREKATINA TAM DESTEK
04 Mart 2020, Çarşamba

BAHAR KALKANI HAREKATINA KONFEDERASYONUMUZ VE SENDİKAMIZDAN TAM DESTEK

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin İdlip bölgesinde yürütülen Bahar Kalkanı harekatı ile ilgili olarak Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası girişimleriyle Kırıkkale’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri TSO’da bir araya gelerek ortak basın açıklamasında bulundular.

Tek ses olarak düzenlenen ortak basın açıklamasında Memur-Sen Konfederasyonumuzun İl Başkanlığını temsilen yer aldık. Mevzubahis Vatanımız olunca tüm siyasi ve fikri ayrılıkları bir tarafta bırakırız. İşte şimdi de birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor, sabır ve dayanışma gösteriyoruz. Ülkemizin menfaatlerini her şeyin üstünde tutuyoruz. Bugün her zamankinden daha güçlü şekilde biriz, bütünüz ve birlikteyiz.

Konfederasyonumuz, sendikamız ve tüm organlarımız ile birlikte; Katil rejime karşı kararlı şekilde mücadele eden devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Alınacak her kararın, atılacak her adımın arkasındayız. Cenabı Hak ülkemizi korusun, milletimizin birliğini ve dirliğini muhafaza etsin, ordumuzu muzaffer kılsın.

PAYLAŞ :