ZİRAAT BANKASI ŞUBE MÜDÜRLERİ ZİYARET ETTİLER.
09 Mart 2020, Pazartesi

T.C. Ziraat Bankası Kırıkkale Şube Müdürü Ümit Yaşar Ören, Kale Şube Müdürü Mehmet Resul Yıldız Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyaretçilerimizi ağırlayan başkan Akdoğan yapmış olduğu konuşmasında; “Kıymetli Şube Müdürlerim ziyaretiniz sendikamızı onurlandırmış ve bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bildiğiniz üzere 26 Kasım 2019 tarihinde yapmış olduğumuz promosyon anlaşması ile önümüzdeki üç yıl boyunca Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü ve Bağlı Kuruluşlar ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve bağlı kuruluşlarda görev yapan personelin maaş anlaşması yine yeniden T.C. Ziraat Bankası ile gerçekleşti. Promosyon ihalesi, Kurumlarımızda çalışan personeli, yetkili sendika olarak bizi ve Ziraat Bankası olarak sizler dahil tüm tarafların memnuniyeti ile sonuçlanmış ülkemiz genelinde ortalamanın çok çok üzerinde bir oranla anlaşma gerçekleştirildi.

Promosyon İhalesinin bu şekilde sonuçlanması adına, öncesinde ve ihale sırasında gerek sendikamızın gerekse de devletimizin bankası olan Ziraat bankamızın, siz kıymetli şube müdürlerimin emekleri oldukça fazladır. O günde ifade ettiğim gibi göstermiş olduğunuz özverili yaklaşımdan dolayı bir kez daha Konfederasyonum, Sendikam, üyelerim ve nihayetinde tüm sağlık camiası adına teşekkürlerimi ifade etmek isterim. Yapılan bu anlaşmanın tüm taraflarına hayırlara vesile olmasını dilerim.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Anlaşmadan memnuniyeti dile getiren T.C. Ziraat Bankası Şube Müdürlerimiz yeni sendika hizmet binamızın, yapılan yeni promosyon anlaşmasının hayırlı olması yönünde temennilerini ifade ettiler. Akabinde nazik ziyaretlerini sonlandırdılar.

PAYLAŞ :