SAHA ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR
10 Mart 2020, Salı

SAHA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Başkan Yardımcısı Murat Özdağ, İş Yeri Temsilcimiz ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fatih Yılmazer İş yeri temsilcilerimiz Sema Polat, Kamile Baran, Özgür Ulukan ve kadın kolları komisyon başkanımız Nezaket Türe Özdağ ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi Dahiliye Servisini ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarete Sayın Başhekimimiz Uzm.Dr.Tolga Demirel ve Başhekim Yardımcımız Op.Dr.Yusuf Albayrak iştirak ettiler.

Ziyaret esnasında söz alan başkan Akdoğan “ Her zaman ifade ettiğimiz bir şey var. Bizler Sağlık-Sen olarak her fırsatta sahada arkadaşlarımızla birlikte olmaktan, onlarla sohbet etmekten, düşüncelerimizi paylaşmaktan, istişare etmekten onur duyuyoruz. Bu ziyaretlerimiz esnasında bugünde olduğu gibi bizlere katılan şeref veren Sayın Başhekimimiz Uzm.Dr.Tolga Demirel’e teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanlarının rahatça düşüncelerini ifade ettiği bu tarz ziyaretler bizler için oldukça önemli ve vazgeçilmez bir durumdur. Bu ve bundan önce ki ziyaretlerimizde bizleri nazik bir şekilde karşılayan ve ağırlayan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkürlerimi ifade etmek isterim.” Şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Dahiliye Servisi ziyareti sonrası Kalite Birimini de ziyaret edilerek çalışan personel ile istişarelerde bulunuldu. Akabinde ziyaret sonlandırıldı.

PAYLAŞ :