MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
21 Mart 2020, Cumartesi

Miraç Kandili dolayısı ile Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan bir mesaj yayımladı.

Başkan Akdoğan yayımladığı mesajda; Yüce dinimiz İslâm’ın en önemli gecelerinden biri olan bu mübarek gecede; Peygamber efendimizin Allah katına yaptığı kutlu yolculuğunun anlamının kavrandığı, gönüllerimizde müstesna bir coşkunun yaşandığını, bütün beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa ve yüce mertebeye yükselişin olduğunu belirtti.

Miracın sırlarla dolu bir yolculuk olduğunu da ifade eden Başkan Akdoğan, “İnanç dünyamızda vazgeçilmez bir yere sahip olan Miraç Kandili’ni en iyi şekilde idrak etmemiz ve ellerimizi açıp dua etmemiz hayırlısını dilememiz gerekir. Allah’ım Devletimizin devamı ve milletimizin bekası için yurt dışında görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm unsurlarına, yurt içinde güvenliğimizi temin etmek için gözlerini kırpmadan görev yapanlara, Milletimizin sağlığı için gece gündüz demeden fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımıza ve tüm ulusumuza sağlık sıhhat afiyet nasip eyle.

Bu güzel gecenin affımıza vesile olması ve ülkemizin her türlü musibetlerden emin olması dileklerimle miraç kandilinizi tebrik ederim.” Şeklinde mesajına son verdi.

PAYLAŞ :