AKLIMIZ VE KALBİMİZ SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ İLE BİRLİKTE
24 Mart 2020, Salı

AKLIMIZ VE KALBİMİZ SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ İLE BİRLİKTE

Ülkemizin ve tüm dünyanın yaşadığı (Covit-19 Koronavirüs) pandemisi kapsamında ziyaretlerimiz devam ediyor.

Memur-Sen İl Başkanımız, Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcilerimiz, Engelli ve Kadın Kolları Komisyonlarımız ile birlikte Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimimiz Sayın Dr.Fatih Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında sağlık çalışanlarımızın insanüstü bir gayret ile mücadele ettiği (Covit-19 Koronavirüs) pandemisi kapsamında alınan tedbirler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Ayrıca, personelimizin çalışma koşullarının fiziki şartları değerlendirildi. Sahadan alınan öneriler dile getirildi.

Ziyaretler sonrasında açıklama yapan Başkan Akdoğan açıklamasında; “Tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de halkımızın sağlığını kendi sağlığından önce düşünen, her zaman olduğu gibi bu pandemi sürecinde de gece gündüz demeden özverili bir şekilde emek sarfeden bu camia her türlü teşekkürü fazlasıyla hak etmektedir. Bu vesile ile her bir personelimizi ayrı ayrı alkışlıyor göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyoruz.

Bizler Memur-Sen ve Sağlık-Sen camiası olarak her bir sağlık ve sosyal hizmet çalışanımızın yanındayız. Her platformda, her fırsatta onların destekçisi ve sesleri olmaktan geri kalmayacağımızı ifade ediyoruz. Tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın ve yakınlarının sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatmalarını diler, sağlıklı günler temenni ederiz.” Şeklinde görüşlerini ifade etti.

PAYLAŞ :