Sağlık-Sen Şube Başkanlığımızdan Koronavirüs Mücadelesine Destek
20 Nisan 2020, Pazartesi

SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN KORONAVİRÜS MÜCADELESİNE DESTEK

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat AĞIRTAŞ’ı makamında ziyaret ettiler.

Koronovirüs covit 19 pandemisi ile mücadele kapsamında İlimiz düzeyinde gelinen durum ve yapılan çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleştirildi. Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak bu mücadelede onursal ve özverili bir çalışma içerisinde bulunan ve sahada pandemi ile sürekli temas halinde olan etkin mücadele gösteren sağlık çalışanlarımıza dağıtılmak üzere siperlik takdim dildi.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Akdoğan açıklamasında “Tüm dünyanın yaşadığı bu zor süreçte ülkemiz genelinde görev yapan sağlık çalışanlarımız tüm dünyaya örnek olacak nitelikte sağlık hizmeti sunma gayretindeler. Bu süreçte yaşanılan durum ve zor çalışma şartlarına rağmen ailesinden ayrı kalmak pahasına görevlerini layıkıyla yerine getiren mesai arkadaşlarımız üst düzey bir takdiri hak etmekteler. Şahsım, Konfederasyonum, Sendikam adına her bir çalışanımıza ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum.” Şeklinde duygularını ifade etti.

PAYLAŞ :