DÜNYA HEMŞİRELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ
13 Mayıs 2020, Çarşamba

DÜNYA HEMŞİRELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimimiz Uzm.Dr.Erkan Tolga Demirel, Başhekim Yardımcımız Op.Dr.Yusuf Albayrak, Sağlık-Sen Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Kadın ve Engelli Komisyonlarımız ile birlikte 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü kapsamında hemşirelerimizi çalışma alanlarında ziyaret ederek zor günlerden geçtiğimiz bir zamanda bu anlamlı günlerini kutladılar.

Ziyaretler sırasında duygularını ifade eden Başkan Akdoğan, Açıklamasında;

“Memur-Sen Konfederasyonu, Sağlık-Sen Sendikası olarak bir mesai arkadaşları, bu toplumun bir bireyi olarak tüm ülkemiz adına; Covit19 Koronavirüs ile mücadele amacıyla evinden, ailesinden ayrı kalarak bu mücadeleyi içten gelen samimi bir görev aşkı ve insan sevgisi ile gerçekleştiren tüm sağlık teşkilatı personeline yürekten kucak dolusu sevgilerimizi ifade ediyor. Harcadıkları enerji, gösterdikleri gayret ve can siperane mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.

Yaşanılan bu süreçte sağlık personelimizin çabasını ve katkısını anlatmaya yetecek kelimeler bulamıyorum. Sağlık teşkilatımız, bu teşkilatı güçlü kılan sağlık personelimiz ile ne kadar övünsek yine de az gelir. Söylenebilecek ve hissedebildiğim en güzel şey bu camianın içinde bir birey bir nefer olmanın gururdur.” Şeklinde duygularını ifade etti.

Her zaman sağlık personeli ile bir arada olmaya gayret gösteren Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz bu pandemi sürecine rağmen gerekli tedbirleri alarak sağlık personelimizi yalnız bırakmadılar. 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü kapsamında mesai arkadaşlarımıza hem moral destek hem de kutlama ziyaretlerini gerçekleştirdiler.




PAYLAŞ :