BİZİM İÇİN LÜTFEN EVDE KAL
20 Mayıs 2020, Çarşamba

“BİZ SENİN İÇİN BURADA KALIYORUZ. SEN DE BİZİM İÇİN LÜTFEN EVDE KAL”

Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Koronavirüs mücadelesinde sahada sağlık çalışanlarına moral motivasyon ziyaretlerinde bulundular. Ziyaretler esnasında gerekli tedbirler alınarak sahada çalışan personele birimlerinde kullanılmak üzere koruyucu ekipmanlar dağıttılar.

İlçeler dahil olmak üzere ilimizde faaliyet gösteren Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, İlçe Devlet Hastanelerimiz, Toplum Sağlığı Merkezlerimiz, Aile Sağlığı Merkezlerimiz, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımız ayrı ayrı ziyaret edildi. Ziyaretler hakkında açıklama yapan ve durumu değerlendiren Başkan Recep Akdoğan yapmış olduğu açıklamasında;

“Covid-19 Koronavirüs ile mücadele kapsamında tüm sağlık çalışanları tek ve ulvi bir amaç uğrunda emek sarf etmekteler. Bu amaç şüphesiz ki hayatta tutmak, yaşatmak çabasıdır. Yeri geldiğinde bireyi, yeri geldiğinde ise toplumu hayatta tutmak için var güçleriyle çaba göstermekteler. Memur-Sen İl Başkanlığı ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak tüm dünya üzerinde; insanı, toplumu hayatta tutma ve yaşatmaya yönelik özverili bir şekilde gününden, gecesinden, ailesinden dahası kendi sağlığından vazgeçecek ölçüde gayret gösteren tüm sağlık çalışanlarına bu yüksek insanlık değerini ortaya koydukları için, pandemi ile mücadeleye bir karakter kattıkları için yürekten teşekkür ederiz.

Memur-Sen Konfederasyonumuz ve Sağlık-Sen Genel Merkezimiz olarak her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de mesai arkadaşlarımızın yanında yer almaktan ve Koronavirüs mücadelesi kapsamında sahada görev yapan mesai arkadaşlarımıza korunma ekipmanları ile destek vermekten ziyadesiyle onur duymaktayız.”

PAYLAŞ :