MEMUR-SEN KIRIKKALE İL BAŞKANLIĞINDAN ANLAMLI DESTEK
22 Mayıs 2020, Cuma

MEMUR-SEN KIRIKKALE İL BAŞKANLIĞINDAN ANLAMLI DESTEK

Türk Kızılay’ımızın kan stoklarının azalması sebebiyle ülkemiz genelinde Memur-Sen Konfederasyonumuz tarafından başlatılan kan bağışı kampanyası kapsamında Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından 22 Mayıs 2020 saat 21:30’da yaptıkları organizasyon ile pandemi döneminde kan ihtiyacı olanlara destek olmak için Kırıkkale Kızılay Kan Bağış Merkezinde kan bağışında bulundu.

Kan bağışlarında olan azalmalara dikkat çeken Memur-Sen İl Başkanı Recep Akdoğan Kızılay aracılığı ile Tüm halkımıza bu konuda da destek vermeyi amaçladıklarını ifade etti.

“Memur-Sen Konfederasyonumuz tarihi boyunca Ülkemiz genelinde hiçbir sorundan ve sorumluluktan kaçınmamıştır. Bu sorumluluk anlayışımız her daim devam edecektir.

Tüm dünyanın içinden geçtiği bu pandemi döneminde de kayıtsız kalmadık kalamazdık. Bağışların en anlamlısı olarak gördüğümüz kan bağışının ne denli önemli olduğu bilmekte ve ifade etmekteyiz. Bir kez daha belirtmek isteriz ki ‘Kan Bağışı Can Bağışıdır.’ Konfederasyon olarak bu kapsamda verdiğimiz desteğin yanı sıra tüm vatandaşlarımıza da ‘Kan ver hayat kurtar’ diyoruz.

Yapmış olduğumuz çağrımıza büyük bir bilinçle cevap veren ve bu desteği veren Yönetim Kurulumuza, Bağlı Sendika Başkanlarımıza, üyelerimize ve aynı yolu yürüdüğümüz arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.” Şeklinde görüşlerini ifade etti.




PAYLAŞ :