KALBİMİZ SENİNLE DİLEK HEMŞİRE
31 Mayıs 2020, Pazar

Kalbimiz Dilek Hemşiremiz İle Birlikte

Dün akşam saatlerinde ajanslardan geçilen bir habere göre, corona virüse yakalanan ve 34 haftalık bebeği sezeryanla alınan hemşire Dilek Akçabelen’in beyin ölümü gerçekleşmişti.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise bu bilgilerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

DİLEK HEMŞİREMİZİN yakınlarının üzüntüleri dün biraz daha arttı. COVID-19’a karşı yaşam mücadelesini 11 Nisandan bu yana sürdüren Dilek Akçabelen hakkında maalesef, teyit edilmemiş, yanlış bir haber yayıldı. Durumu öncekinden ciddi, ama KALBİ HAYATLA BAĞINI HER ŞEYE RAĞMEN KORUYOR.

Konu ile açıklama yapan Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, “sağlık sisteminde görev yapan her personelimiz bir dilek hemşiredir. Bu camiada görev yapan insanlar, İnsan sağlığının iyileşmesi veya devamı için büyük bir özveri ile çalışan insanlardır. Bu çaba ulvi ve herşeyin üzerinde olduğu bir çabadır. Bu çabalar sağlam kuvvetli bir sağlık sistemimizin oluşmasını sağlamıştır. Her personelimiz ayrı ayrı bu sisteme katkı sağlamaktadır, ayrı ayrı öneme sahiplerdir. Bu camia, kendisinden, ailesinden, zamanından, sağlığından ve psikolojinden ödün veren nice sağlık neferlerinden oluşmaktadır. Bunca zor şartlarda görev yapan ulvi bir amaca hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımız şiddeti değil büyük bir saygıyı hak etmekteler. Sayın Dilek Akçabelen nezdinde Covid-19 ile mücadele kapsamında sağlık ve sosyal sorunlarla ile mücadele eden tüm mesai arkadaşlarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

 

PAYLAŞ :