HAYIRLI OLSUN
05 Temmuz 2020, Pazar

MEMUR-SEN’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İl Başkanlığımız, İlimize ataması gerçekleşen Sayın İl Müftümüze Hoş geldin ve Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan, İl Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun’un gerçekleştirdikleri ziyaret, oldukça samimi içten bir sohbet ortamı içerisinde geçti. Ziyarette Başkan Akdoğan; Bu yeni görevlendirmenin başta ilimiz, müftümüz ve tüm diyanet çalışanlarımız için hayırlı olmasını temenni ettiler. İl Müftümüze başarı dileklerini ilettiler.

Ayrıca, Başkan Akdoğan “Memur-Sen Konfederasyonu olarak milletimizin menfaatine olacak her faaliyete destek vererek, yapıcı bir anlayış içerisinde bulunduk. Bu düsturla İl Başkanlığı olarak Sayın Müftümüze gerek Memur-Sen İl Başkanlığı olarak, gerekse de Diyanet-Sen Şube Başkanlığımız olarak destek vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek isteriz. Bizler içimizde istişare etmenin önemine inanan bir yönetim anlayışı ile çalışmaktayız. Bu anlayışımız halkımızın faydası doğrultusunda tüm kurumlarımızla olan çalışmalarda da devam etmektedir. Sayın Müftümüz ile birlikte çalışacağımız görevi süresince istişare içerisinde olacağımıza yürekten inanıyorum. Hadis-i Şerif’te de belirtildiği üzere “birlikte hayır ayrılıkta azap var.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

İl Müftümüz Hasan Hayri Yaşar’ın memnuniyetlerini ifade ettiği ziyaretimizde gündemin konuları bilhassa yaşanılan pandemi süreci ele alındı. Akabinde karşılıklı iyi niyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.


PAYLAŞ :